Pratite nas

Poznati

Goca Lazarević: ZGODNIJA SAM OD NEDE URADEN

Published

on

Nakon što je Neda Ukraden prešla sedam banki pokazujući svoje izvajano tijelo, oglasila se i četiri godine mlađa Goca Lazarević.

Ona je i ovogodišnje ljetne dane provodila uživajući na plažama Crne Gore, Turske, Egipta. Na Instagramu je podijelila trenutke uživanja pored mora. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a mnogi su ostali oduševljeni.

“Kakva Neda Ukraden. Za nju si izmislila ljepotu – uslijedili su komentari, pa se nastavili: “Top liniju ima naša Goca mnoge, mlade mogu da se sakriju”, “Izgledaš sjajno”, samo su neki od pozitivnih komentara koje je pobrala ova fotografija. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending