Pratite nas

Kućni ljubimci

Hajde da se igramo: PAS ĆE SATIMA STRPLJIVO ČEKATI DA MU GAZDA BACI LOPTU

Published

on

Jedan pas silno se želio igrati sa svojim vlasnikom. Donio mu je loptu i gurnuo je u njegovu šaku te je uzbuđeno vrebao i čekao trenutak kada će mu je njegov čovjek baciti. No ono što nije uočio je da je muškarac zadrijemao pred televizorom.

“Uskoro će se probuditi i baciti je”, naslov je videa objavljenog na YouTubeu.

Snimak je urenesan, a strpljenje psa oduševilo je mnoge.

“Ovo se isplati čekati”, “Izgleda da bi tako mogao izdržati satima”, “Ovaj pas je strpljiviji od većine ljudi koje poznajem”, nanizali su se komentari. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Urnebesne reakcije pasa na srednji prst: POKAŽI GA JOŠ JEDNOM I JA GA OTKIDAM! (VIDEO)

Nastavi čitati

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending