Pratite nas

Vidoviti ljudi

Hajra A. je bila žrtva crne magije: OD SIHIRA KOJE SAM POKUPILA U PRLJAVOM POSUĐU, SAPSILA ME VIDOVITA RABIJA

Published

on

Nikada drugoj ženi ne dopusti da pegla odjeću tvoga muža, mudrost je u čiju istinitost sam se uvjerila na vlastitoj koži. Zbog prezauzetosti, umora, ali već i godina, zaposlila sam kućnu pomočnicu, jednu Latinoamerikanku. Nisam slutila da sam napravila najveću grešku u životu… Ovako počinje svoju priču 51- godišnja Hajra A.

Hitra Meksikanka
Početkom rata, moja porodica i ja smo prognani iz Vlasenice. Na sreću, moj suprug je uspio izbjeći golgotu i stradanja koja su zadesila naše zemljake iz Vlasenice i okoline. Poslije rata, odselili smo u Ameriku, u Čikago. Tamo je bilo dosta naših zemljaka – prava Bosna u malom!

I suprug i ja smo fakultetski obrazovani, pa nismo imali problema sa pronalaženjem posla. Dobro smo zarađivali i hvala Bogu, nismo se mučili. Prvih nekoliko godina uspijevala sam sve – ostajati na poslu i po 12 sati, ali i stići skuhati, oprati, ispeglati, kuću počistiti…

Međutim godine učine svoje. Vremenom sam postala dosta umorna i dosta sporija, a posao nisam mogla napustiti. Suprug, oduvijek pun razumijevanja, tog dana mi je predložio da zaposlim neku ženu koja će održavati kuću i kuhati nam. Poslušala sam ga i zaposlila jednu Meksikanku.

Bila je to milina! Dođem kući umorna sa posla, a ono tamo iz svakog čoška izbija čistoća, nema prljave ili neispeglane odjeće, sa šporeta miriše nešto fino. U početku smo jeli meksičke specijalitete, a s vremenom je naša pomoćnica naučila kuhati i bosanske. Bila sam presretna!

Sedam kurbana
Međutim, sve što je lijepo, kratko i traje. Najednom sam počela osjećati zdravstvene, psihičke tegobe. Nervoza ,strah i nesanica, uglavnom. Muža sam odgurivala od sebe, ali i djecu I prijatelje. Najrahatnija sam bila potpuno sama…ili s njom, našom služavkom.

Iako sam odbijala da idem ljekaru, ipak sam bila svjesna da se nešto sa mnom dešava, te da trebam pomoć. Puno sam I guglala, tražeći iskustva ljudi slilna mojim. Tako sam na intenetu naišla i na jednu priču o Vidovitoj Rabiji iz Doboja.

Nešto mi je govorilo da je ona moja adresa spasa. Pozvala sam je i ukratko joj prepričala svoj život. Rabija mi je otorila zvijezdu. Pričala je kao da je skoro svakodnevno bila u mojoj kući, a moj život kao a je čitala iz biografske knjige. Onda me je sledila:

“Ti si, ženo draga, žrtva crne magije, tačnije sihira i to preko prljavog posuđa. Jedna žena, tuđinka, ti je u sudoperu ostavila i opsihirila prljavo posuđe. Ti si u toku noći ustala i prala ruke i lice iznad tog sudopera! Tako si postala žrtva crne magije – objasnila mi je Ravija, te dodala da je služavka željela da zauzme moje mjesto u kući, a mene potpuno uništi.

Rabije mi je ponudila rtješenje. Kazala je, ako ukoliko želim oslobođenje od ovog zla, zakoljemo sedam kurbana i podijelimo gladnima.

Pristala sam i to tako da se ti kurbani zakolju u Bosni, a da se podijele narodnim kuhinjama u Tuzli, Doboju, Zenici….Uz to pune tri sedmice imala sam tretmane na daljinu.

Nakon 21 dan sve se u mome životu vratilo na staro. Naša služavka se iskrala iz kuće. Od tada do danas, o njoj ništa nismo čuli…a i ne želim da bilo šta znam.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

BIJELI MAG ČUVA “LANETU” LEĐA: Zašto dr. Nedeljko Dražić štiti Željka Joksimovića od “zlih ljudi?

Published

on

Dr Nedeljko Dražić je parapsiholog, bijeli mag i prvi pravoslavni i tibetanski šaman poznat sirom svijeta.

Kako kaže, on je doktor medicine, doktor holistik medicine i doktor parapsihologije, te doktor tradicionalne medicine Sveruskog instituta za Eniom u Moskvi, član američke Akademije protiv starenja, član Asocijacije za ekologiju i mnogih drugih organizacija u SAD, kao i edukator magije u Arapskim Emiratima.

On je jedno vrijeme redovno pratio Željka Joksimovića. Prije desetak godina za vrijeme promocije novog Željkovog albuma pratio ga je u stopu Evo zašto poznati šaman Lanetu “čuva leđa“:

“Svi poznati i uspješni mogu biti žrtve crne magije koja se odražava na njihov uspjeh, perspektivu, ali i život i zdravlje. Oko Željka, negativne energije ima u izobilju. Prije desetak godina te negativne vibracije su dolazile, uglavnom, sa ženske strane, a primijetio sam i jednu mušku osobu koja je pokušala da mu obiđe sto, odnosno da ga okruži i tim ritualom mu naškodi. Na sreću, uspio sam da ga blokiram, nakon čega mu je pripala muka, pa je brže-bolje otrčao u WC da povraća. Moguće je da ga je angažovao neki pjevač koji je ljubomoran na Željkov uspjeh. S druge strane, nekolicina ženskih osoba pjevača je pokušala da fiksira pogledom. Ispod majica su imale neke vračerske stvari, nekakve krpe natopljene krvlju, i bilo bi pogubno da su svoju zamisao uspjele da sprovedu u djelo – objašnjava bijeli mag.

On kaže za Željka da je dobar čovjek. Prijatelji su i uzajamno se poštuju. A na pitanje da li je Željko Joksimović podložan crnoj magiji, Nedeljko kaže:

“Nikad od mene Željko nije tražio pomoć, a što se crne magije tiče, nije joj podložan jer ima jaku krv. Naime, Željko vuče karmu sa španskog dvora… (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending