Pratite nas

Poznati

Haris ne odgovara, Melina bijesna: (Ne) RAZVODIMO SE!

Published

on

Nakon što su mnogi mediji prenijeli vijest da se poslije 22 godine braka razvode Melina i Haris Džinović, Haris još uvijek šuti, a Melina se, ipak, javila na telefon i kratko nam kazala slijedeće:

„Nemojte da me zovete oko tih gluposti, nema nikakve izjave, Bože sačuvaj, ne mogu više od ovih nepristojnih ljudi. Mene znate 20 godina, ja sam takva kultura, imam odnos prema svima super. Ne mogu da se uzrujavam… Eto, vidite, ne vrijedi ni kultura i dobra saradnja. Strašno. Hvala vam što ste zvali, vi ste jedini koji ste provjerili – rekla je Melina i zahvalila se na pozivu.

Iz ovog kratkog ali službenog razgovora, osim ozbiljnog tona, ništa se nije moglo detaljnije otkriti. Melina, je ljuta na medije.

Inače, Melina i Haris su se vjenčali 2014, a kada su izgovorili sudbonosno „da“ već su imali kćerku Đinu i sina Kana, kao i 12 godina života pod zajedničkim krovom. Njihov odnos je savršeno funkcionisao do prije godinu i nešto dana, kada su supružnici počeli da se
suočavaju sa ozbiljnom krizom u braku – rekao je izvor za “Alo!”, pa dodao:

„U to vrijeme, Melina i Haris su gradili svoju vilu na Senjaku, i gotovo svu svoju energiju su uložili u to da njihov dom bude savršen. Tada nisu imali vremena da se bave svojim odnosom koji je počeo da se urušava, a koliko im je brak bio ugrožen, shavtili su tek kada su se uselili u vilu. Umjesto da uživaju u svom novom domu sa porodicom, Melina i Haris su morali da se bave problemima koje su mjesecima gurali pod tepih – rekao je izvor i dodao da su neslaganja oko osnovnih životnih pitanja bila razlog njihovog razlaza.

Međutim, složili su se da pitanje njihovog razvoda ostane samo između njih. Nisu željeli da to izađe u javnost, ali su se dogovorili da nastave da gaje normalne odnose zbog djece. Melina se u jednom trenutku iselila iz vile na Senjaku, a Haris se nakon njenog odlaska požalio jprijateljima da mu samoća teško pada. Priznao je da se nije nadao razvodu i da je vjerovao da će sve nesuglasice riješiti. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending