Pratite nas

Astrologija

HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR 2021: Ovan na početku, Lav sklon diplomatiji, Strijelca provociraju

Published

on

Pročitate astro prognozu za subotu, 27. februar 2021. godine:

OVAN
POSAO: Sada je vrijeme da vrijednosti koje ste u posljednje vrijeme forsirali zaboravite, uništite i krenete iznova.
LJUBAV: Sada važi upozorenje da se nedotičete tema sa partnerom koje su problem, jer se nećete na pravi način razumjeti.
ZDRAVLJE: Osjetljiva koljena i zglobovi.

BIK
POSAO: Finansijska situacija je bolja nego u prethodnom periodu i kada ne biste imali dugove, bila bi sasvim zadovoljavajuća.
LJUBAV: Slobodni pripadnici vašeg znaka intezivno razmišljaju o prošlosti, a preko posla im se može javiti nekadašnja ljubav.
ZDRAVLJE: Smanjite nervozu i stres.

BLIZANCI
POSAO: Ulagaćete nešto veće napore u realizaciju svojih planova, koji će na kraju biti realizovani.
LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je dan u kojem ćete se prvenstveno posvetiti poslu i ostaće vrlo malo prostora za emotivni život.
ZDRAVLJE: Smeta vam duhanski dim i cigare.

RAK
POSAO: Ukoliko imate nadređene, budite oprezni u kontaktu sa njima.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka razbuktavaju strasti u postojećim odnosima, međutim ovo je takođe period koji će nekim pripadnicima vašeg znaka donijeti i sukobe, zbog čega je potrebno uložiti malo više strpljenja i postupati sa taktom.
ZDRAVLJE: Ne izlažite se velikim naporima jer su moguće povrede.

LAV
POSAO: Bićete vrlo skloni dipolomatiji kao i kompromisima, gdje ćete svoje potrebe staviti na drugo mjesto, ali ćete isto tako saradnicima dati do znanja da imate određene granice koje je preporučljivo ne prelaziti.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka primjećuju da se nešto mijenja u odnosu sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna bolja njega.

DJEVICA
POSAO: Možete očekivati prilive novca iz neočekivanih izvora.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka su skloni šarmiranju voljene osobe, ali i flertu sa nekom drugom osobom, koji će poslužiti za podizanje samopouzdanja.
ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.

VAGA
POSAO: Što se tiče konkretno posla, imaćete utisak da nikako ne možete krenuti naprijed pa poslušajte intuiciju i bavite se samo već započetim stvarima.
LJUBAV: Ako ste slobodni, za vas će se zainteresovati jedna starija, ali najvjerovatnije zauzeta osoba zato pažljivo vucite poteze.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko postoje neki dužnici prema vama, oni će vam se sada najvjerovatnije javiti, ali nemojte očekivati pun iznos da vam bude vraćen.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka su nešto napetiji nego inače i neće imati dosta tolerancije prema suprotnoj strani, iako su skloni trpljenju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

STRIJELAC
POSAO: Na polju posla se mogu desiti sukobi koje vi niste izazvali ali ćete se nekako morati braniti od provokacija.
LJUBAV: Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednu mladu osobu, koja je relativno nedavno prekinula jedan duži emotivni odnos.
ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

JARAC
POSAO: Neophodno je da izdržite napor sa kojim ćete se suočiti, jer ćete vrlo brzo nakon toga biti pozitivno rasterećeni i bićete zadovoljni postignutim rezultatima.
LJUBAV: Jedan mali nesporazum može da se razvije u ozbiljnu raspravu, tako da će mnogi Jarčevi prekinuti nestabilne odnose.
ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima.

VODOLIJA
POSAO: Mogući su prekidi ugovora ili potpisivanja nekih novih dogovora.
LJUBAV: I vama i partneru je potrebna doza slobode i ukoliko uspijete da prevaziđete prepreke, mirno ćete nastaviti dalje.
ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta.

RIBE
POSAO: Očekujte stabilizaciju na poslovnom polju i energiju koju ste rasipali na sve strane sada ćete na pravi način kanalisati.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se sa voljenom osobom na neki način nadmetati kada je u pitanju autoritet.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate. (Naj portal)

Astrologija

Možete li ih prepoznati: BILI SU MUŽ I ŽENA, A DANAS SU STRANCI

Published

on

Ovo je fotografija iz deedesetih godina prošlog vijeka. Snimili su i duet “Potonut ću”, koji im nije donio veće uspjehe. Publika tada nije znala za njihovu ljubav.

Riječ je o Danijeli Martinović i Marku Perkoviću Tompsonu. Danijela je te 1992. godina bila pjevačica grupe “Magazin”, a pojavila se kao gošća na Tomsonovom albumu “Moli mala”, koji je prošao nezapaženo. U to vrijeme Danijela je imala 20 godina. Vjenčali su se 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a nakon toga su tri godine živjeli u tajnom braku, te se nakon te tri godine – rastali. Međutim, dugo im je trebalo da se poništi crkveni brak; godinama je to trajalo.

Po jednoj verziji su se razišli, navodno, zbog Danijelinog ljubovanja sa Petrom Grašom. Živjela je sa Tomsonom, a uživala sa Grašom. A po drugoj Danijela ima problema sa sterilitetom, a Tomson je želio djecu.

Nakon razlaza s Danijelom, Tompson je stupio u brak s 40-godišnjom suprugom Sandrom Rogić i imaju petero djece. Danijela je otišla u zagrljaj Petru Graši, s kojim je u vezi duže od 20 godina. Ali se nikada nisu vjenčali.

Danijela je bila pjevačica Magazina, a 1998. samostalno je pobijedila na Dori i to sa pjesmom Petra Graša “Neka mi ne svane” i potom osvojila 5. mjesto sa 132 poena na Pjesmi Evrovizije u Birmingemu iste godine. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending