Pratite nas

Poznati

I on stigao na crnu listu: ZBOG PJESME “SRPKINJA JE MENE RODILA” DANIJEL ALIBABIĆ NA METI KRITIKA

Published

on

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić našao se na meti kritika na društvenim mrežama nakon što je na jednoj privatnoj zabavi otpjevao pjesmu “Srpkinja je mene majka rodila”, koju je svojevremeno odbila Dragana Mirković, a srčano otpjevala Indira Radić jer je u njoj pronašla nešto svoje biografsko.

Iako u pjesmi nema ništa što bi moglo vrijeđati druge vjere, čini se da je Alibabić postao “meta” nacion – tabora u Crnoj Gori, pa i na Balkanu. Srbi ga slave, a Crnogorci mu zamjeraju, dok muslimanska publika ćuti.

Alibabić je ovu pjesmu otpjevao prije dva dana na jednoj rođendanskoj zabavi u Podgorici. Očito, da se društvo veselilo, bilo je mješovito. Ali, izgleda bilo je I onih, kojima je bilo do posebne pjesme, još pogotovo ako je pjeva druga vjera. Kako drugačije protumačiti postupak jednog od slavljenika Krste Zrmova, koji je pustio Danijelov snimak, uz pomalo provokativnu objavu:

“Dođe mi sinoć Danijel, veli koju ćeš, reko daj onu našu….”

Nakon toga Danijel pjeva “Srpkinja je mene majka rodila….”. Vrlo srčano, profesionalno, emotivno zvuči na svirci. Utisak je da je unio emociju u pjesmu, što je i razumljivo, jer je njegova majka Srpkinja.

Danijel je, inače, dijete muzičara Rasima Alibabića i Olivere, turističkog vodiča. Imaju troje djece. Danijel ima starijeg brata, Darka i mlađu sestru Sabinu. Završio je srednju muzičku školu, a svira klavir i gitaru. Pobjeđivao je na brojnim takmičenjima, a tada zajedničku državu Srbiju i Crnu Goru je 2005. godine predstavljao na Eurosongu, sa grupom “No name”. Te godine su osvojili sedmo mjesto, a slijedeće su pokušali ponovo. Međutim, nisu se uspjeli plasirati ni u finale.

Bend “No name” se raspao 2008. godine, nakon čega je Danijel počeo samostalnu pjevačku karijeru. . (Naj portal)

Nastavi čitati

Poznati

Bolje joj se “kresati”, nego pjevati: GOCI BOŽINOVSKOJ NUDE 5.000 EURA ZA NOĆ UŽIVANJA SA NJOM

Published

on

55 – godišnja Goca Božinovska koja je obznalila da postaje baka, tvrtdi da je i dalje magnet za muški svijet. Pogotovo za mađe.

Govoreći o nepristojnim porukama I ponudama koje dobija na društvenim mrežama, pjevačica se pohvalila da joj se bolje “kresati”, nego pjevati..

“Cijena koja je? Pa je l’može za 5.000? Za intimne odnose mi nude toliko, ne vjerujem da bi me šetao i vodio za taj novac. Tako ima budala svakakvih, u eurima normalno – rekla je Goca za “Kurir”.

Svi su se nakon ovih rečenica začudili i zapitali kako je to moguće, a onda je pjevačica dodala da je uglavnom muvaju mlađi momci. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending