Pratite nas

Poznati

Ima se, može se: NA PRIJOVIĆKI NAKIT VRIJEDAN 130.000 EURA

Published

on

Poznato je da popularna folkerka Aleksandra Prijović (27) vodi računa o svom izgledu i da je u javnosti uvijek posebno sređena, ali pjevačica se ovaj put na druženju s medijima pojavila s nakitom vrijednim čak 130.000 eura i sandalama od 1000 eura.

Prijović je izabrala nekoliko komada najpoznatijeg luksuznog nakita Cartier; zlatnu ogrlicu i naušnice, čija je cijena 5450 eura, odnosno 4750 eura iz kolekcije “Lion”, kao i dvije narukvice od zlata i dijamanata od 14.400 i 5450 eura.

Ponijela je i dijamantnu narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vrijedi nevjerojatnih 100.000 eura. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 eura.

Mediji u Srbiji tvrde da pjevačica voli i dobru obuću pa se tako ovaj put odlučila za bijele sandale sa zlatnim detaljima brenda ‘Tom Ford’ s prepoznatljivim dodatkom, koje koštaju 1000 eura.

Neki su pjevačici zamjerili svu tu raskoš, a ona je na sve kazala:

„Ima se, može se“. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending