Pratite nas

Vidoviti ljudi

Imala je 9 momaka, svi su je ostavljali: VIDOVITI ADO JE SKINUO “KATANCE” ZA SREĆU MOJE KĆERKE!

Published

on

U snovima, strah, zmije, neprijatelji, nered na sve strane. U kući, netrpeljivost, nepovjerenje, a u duši samo želja da to sve prevaziđemo moja kćerka i ja.

Nakon što smo same prošle golgote života, kada su nam familija i prijatelji okrenuli leđa, ostale smo same. Ali, o tom dijelu života nemam snage ni sjećati se. Maštala sam o danima kad će moja Lejla diplomirati. Kao i svaka majka željela sam da moja kćerka bude beskrajno sretna. Odjednom, sve je stalo.

Kćerka je diplomirala na jednom veoma prestižnom fakultetu u Njemačkoj. Ali neka rampa na svakom koraku nije dozvoljava korake naprijed. Moje zdravlje se sve više narušavalo, a njena mladost prolazila. Imala je devet momaka; svih devet je ostavilo na isti način. Nestali bi bez traga.

“Kao da sam vještica, svi bježe od mene – zaplakala mi je jednom prilikom moja jedinica.

Rampa i snovi

I ko zna kako bi se to sve završilo, da mi neki glas nije govorio javi se “Vidovitom Adi”. Njegovu sam sliku vidjela na nekom portal. Taj čovjek kao da me je zvao i molio da mu se javim.

Jedne večeri sam okrenula njegov broj i zamalila ga da se vidimo na kameri. Jzk mi je bio skoro zavezan, jedva sam uspjela izgovoriti naša imena i datume rođenja. A Ado mi je počeo pričati o našim životima, kao da sam mu ja pisala naše biografije. Nevjerovatno, ali istinito – rekao mi je da je mojoj kćerki bačen sihir odmah nakon rođenja.

“Ona je divna djevojka, puna ambicija i postigla je velikom mukom i radom to što jeste. Ali dalje ne može, postavljeni su katanci – objašnjavao je Vidoviti Ado.

U tim trenucima sam bila ošamučena. Još mnogo toga mi je rekao što se dešavalo i šta će se kasnije desiti. Kao da je odmotavao klupko moga života.

“Iako su sihiri stari, ima lijeka. Trebat će nam vremena, strpljenja i vjere. Još će tebi tvoja kćerka donositi radosti – tješio me Ado.

Svadba

Započeo je duhovne tretmane, a onda je zatražio porodične slike nas s muževom familijom. Malo me je to zbunilo, pa sam ga pitala: “zašto”.

“Moram ja stupiti u kontakt sa jednom osobom, koja je uništila Vaš brak i zaledila sreću Vaše kćerke – kazao je, te dodao da ne pitam ko je ta osoba, jer mi nikada neće kazati.

Poslušala sam ga, poslala mu porodične albume, a on je rekao da se neće javljati desetak dana. Osmi dan mi se javio I pitao nas za zdravlje. MI smo se već u tom period bile preporodile, cvjetale smo od nekog zadovoljstva.

“Sad će biti lakše. Dušmanica je “razoružana”. Nastavit ćemo sa Kur’anskim liječenjem, dobit ćete hamajlije za sreću I nafaktu, te učenu vodu – kazao nam je Ado.

Sve ukupno to je trajalo nepuna tri mjeseca. Ado je, kako nam je kazao, odradio posao, a nama je dao upute šta da radimo i kako da se ponašamo.

“I samo da znate, ne vidim ja uskoro jednu svadbu, već dvije. Zaigrat će majka na kćerkinoj svadbi, ali će i kćerka zapjevati na materinoj – kazao je Ado, te me skamenio.
BIla sam sretna zbog kćerkine sutrašnjice, ali odkud meni da “vidi” udaju. Niam ja od tog posla!

Pola godine kasnije moja kćerka je srela svoga princa. Nisu dugo hodali, odlučili su se vjenčati. Na svadbi sam bila najsretnija, iz kola nisam izlazila…
“Bogami si zasjenila ovu mladost – dobacio mi je jedan gospodin, koji je u hotelu sjedio preko puta mene. Kasnije su mi rekli da nije skidao pogleda s mene, a nakon tih riječi I moj pogled je letio prema njemu. Zapričasmo se, nazdravismo, odosmo u kolo…

“Mama, hoćul ja to tebi uskoro zaigrati na svadbi – šeretski je dobacila moja kćerka.

I desi se onako kako nam je Vidoviti Ado najavio. Sretoh i ja novu ljubav. Kćerka uživa u svome bračnom životu, uskoro će mi podariti unuče, a moj đuvegija i ja, kao dva golupčića provodimo najljepše godine moga života. Hvala Vidovitom Adi!

Kroz našu kuću više nema straha, nervoze, nesanice, loših snova, nepovjerenja. Ima dobrote ,ljepote, ima čistog zraka koji nas ispunjava. Lejla izlazi sa svojim momkom sretna I vraća se još sretnija. Poziv za posao je stigao prije dva – tri dana. Noći provodim uz učenje Kur ana I lijepih dova za našu dobrobit I svih pravih ljudi na svijetu. Ono što m ni moja majka nije uspjela usaditi u dušu ,to je uspjela iscjeliteljka Beba. Uz njenu I pomoć dragog Allaha, moja kćerka I ja idemo dalje. Doduše sada smo mnogo opreznije.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Beograđanka Vesna T. uz pomoć Vidovite Rabije oslobodila se crne magije: ISPORI DESNU NARAMENICU U KUMINOJ KOŠULJI; U NJOJ ĆEŠ NAĆI ZLO!

Published

on

Kao srednjoškolka upoznalal sam i zavoljela svog Dragana. On je bio godinu dana stariji i znam da je bio san većine djevojaka u gimnaziji. Dok su ga druge oblijetale ja sam samo maštala o mojim treptajima u njegovom zagrljaju, ne sluteći da će moji snovi postati java i da ću godinama letjeti na krilima sreće. Nikada neću zaboraviti taj dan; jedna neobavezna šetnja kroz park, cvrkut ptica, prelijep sunčan dan, miris jorgovana i prvi poljubac.

Završili smo srednju školu, nastavili studije i njegovali ljubav. Našu su ljubav podržavali i moji i njegovi roditelji. Nakon trogodišnje idile, držeći me kao nekada za ruku, doveo me je u onaj isti park i na onu klupu, gdje smo se prvi put poljubili. Tu me je i zaprosio. Pristala sam bez imalo razmišljanja. Odlučili smo da živimo kod njegovih roditelja, dogovorili datume vjenčanja, izabrali kumove; on svog brata, ja najbolju prijateljicu od ranog djetinstva – Sanju.

Nakon svadbe naša ljubav prerasla je u još savršenije i tolije gnijezdo. On je nastavio studij ekonomije, a ja sam zapostavila socijalni rad. Veoma brzo sam ostala u drugom stanju, ali sam u trećem mjesecu trudnoće izgubila plod.

Okružena pažnjom njegovih roditelja i neizmjernom ljubavi voljenog čovjeka, veoma brzo sam se oporavila od tog šoka. U tome su mi pomogli i doktori, tvrdeći da sam potpuno zdrava i da nema nikakvih prepreka za moja majčinstvo.

Nakon toga mjeseci su prolazili, godine se nizale, moj Dragan diplomirao, otvorio i privatnu firmu, ali ja nikako nisam ostajala u drugom stanju. Pažljivo sam isčekivala svaku mjesečnicuiI svaku oplakala. Ništa mi više nije bilo sveto, ni muževa ljubav i pažnja, ni stabilne finansije, ni podrška i mojih i njegovih roditelja. Ja sam bila očajna, ranjena, umorna. Sve sam bila spremna žrtvovati za dječiji cvrkut u mome krilu.

Koliko sam bila opterećena majčinstvom, možda najbolje ilustrira podatak da sam u mojim pjesmama najčešće za temu birala, dijete, majku, majčine brige, dječije igre… Nakon jedne promocije , na kojoj sam grcajući u suzama,skoro izgubila svijest, moj suprug je odlučio da me vodi i kod duhovnih iscjelitelja. Shvatio je da nema šta da više tražimo po medicinskim ustanovama jer mu je, kaže, nešto “iznutra” govorilo da je meni potrebna duhovna pomoć.

Obilazili smo iscjelitelje po Srbiji, čak i u Sandžaku, a onda smo došli i do Vidovite Rabije iz Doboja. Njoj me je muž odveo kada sam bila izgubila svaku nadu i u pomoć duhovnih iscjelitelja. Nakon što je pogledala moju zvijezdu, Rabija me je šokirala, sledila… Kazala nam je da sam ja zdrava i plodna žena, ali da ne mogu ostati trudna zbog crne magije. Uradila mi je to moja najbolja prijatlejica sa kojom se pazim, kao sa sestrom, 20 godina. Odmah sam pomislila na moju kumu, ali sam sve to uzimala sa rezervom.

Tek kada mi je Rabija objasnila detelje i dala upute šta da radim, počela sam vjerovati u tu priču i moć ove neobično prijatne žene. Upozorila me je da obratim pažnju na košulju crne boje, koju sam dobila na poklon od kume.

“Ispori desnu naramenicu na košulji i u njoj ćeš naći magiju. Donesi je meni, ja ću je uništiti i vratiti ti osmijeh na lice – kazala je Vidovita Rabija.

Nisam mogla čekati povratak u Beograd, već sam telefonom pozvala svekrvu i zamolija je da potraži u mome ormaru crnu košulju, dala joj upute šta da provjeri. Kada mi je na slušalicu histerično vrisnula, a onda isprekidano i preplašeno objašnjavala da se tu nalaze neki smotuljci, ja sam u Doboju skoro izgubila svijest.

Sve mi je bilo jasno. Rabija je bila upravu za moju kumu. Stavila bi za nju ruku u vatru, a ona tako. U želucu grč, noge me izdale. Skoro sam se onesvijestila. Rukama sam se držala za muža da se ne srušim.

U roku od 24 sata smo tu košulju i smotuljke donijeli Rabiji. Ona je odradila svoje tretmane i zamolila me da je pozovem na porodično veselje, kada postanem majka. Već peti mjesec sam trudna, moje malo srce sve je nemirnije u stomaku. U junu je termin da me ogrije najtoplije sunce na svijetu, da začujem dječiji plač. A Rabiju ću zamoliti da bude kuma mojoj djevojčici

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending