Pratite nas

Info

Imao je zanimljiv izgovor: POLICIJA GA ZAUSTAVILA JER JE VOZIO 4 KM/H

Published

on

Policija je prihvatila objašnjenje vozača bez izricanja novčane kazne, ali ga je prekorila i savetovala da o tome ubuduće misli na vreme kako ne bi stvarao nepotreban zastoj u saobraćaju i dobio kaznu.
.
Policija je zaustavila vozača električnog automobila u okolini Stokholma koji je izazvao velike gužve u saobraćaju. Brzina automobila bila je samo 4 km/h, ali je vozač ipak uspio da izbegne kaznu.

Spora vožnja električnim automobilom je siguran način da se uštedi preostala energija u bateriji, ali u ovom slučaju je bila prespora, piše Revijahak.

Policija je u utorak uveče primila pozive od nervoznih vozača uz objašnjenje da je vozač električnog automobila izazvao dugačku kolonu na putu 222, navode lokalni mediji. Razlog je bila brzina kretanja automobila od samo 4 km/h.

Kada je policija zaustavila vozača, on je objasnio zašto je „puzao“ putem.

“Tražio sam stanicu za punjenje i vozio polako da uštedim na struji, nisam imao mnogo energije u bateriji.”

Policija je prihvatila objašnjenje vozača bez izricanja novčane kazne, ali ga je prekorila i savjetovala da o tome ubuduće misli na vrijeme kako ne bi stvarao nepotreban zastoj u saobraćaju i dobio kaznu. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending