Pratite nas

Parapsihologija

Imate li oko sokolovo: MOŽTE LI PONAĆI BROJ 2 ZA 15 SEKUNDI?

Published

on

Postoji mnogo načina da osvježite svoj um, a najzabavniji su optičke iluzije i mozgalice. Ako želite da sa uživanjem provjerite svoje logičke vještine, onda ste došli na pravo mjesto!

Ako ste starija osoba, možda ćete podijeliti ova pitanja i mozgalice i rješavati ih svojim unucima. Možda ćete uživati u rješavanju mozgalica sa svojom djecom, porodicom ili prijateljima.

Provođenje vremena za zabavu rješavajući mozgalice će vam pomoći da povratite svoje znanje ako ste odrasla osoba zauzeta svojim profesionalnim poslom. Možete početi tako što ćete testirati svoje matematičke vještine pomoću naših pitanja za zamijavanje. Nema potrebe da idete nigdje; dobićete odgovore da provjerite da li je vaš riješeni odgovor bio tačan.

Sada, pogledajte sliku i dobro se koncentrišite; potrebno je da među gomilom četvorki pronađete broj 2. Imate tačno 15 sekundi da pročešljate cijelu ilustraciju i pažljivo razmislite.

Odgovor bi mogao da bude malo izazovan, ali ako možete da identifikujete traženi broj u zadatom roku, vaš vid je savršen i vaš mozak funkcioniše sjajno.

Ako ne možete da pronađete odgovor nakon mnogo truda, ne brinite. Pogledajte samo dno ilustracije, u posljednjem redu krije se traženi broj 2. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending