Pratite nas

Kućni ljubimci

Iz igre se djeca rađaju: “KRIVA” IM MACA ZA SUPRUGINU TRUDNOĆU, JER SE DOČEPALA KONDOMA

Published

on

Jedan muškarac objavio je na Twitteru kako je njegova mačka “kriva” jer mu je supruga ponovo u drugom stanju, istakavši da je izbušila rupe na kondomu.

On je rekao kako je, nakon rođenja prvog djeteta, sa suprugom odlučio da malo sačekaju sa drugim djetetom dok se ne završi pandemija i kako bi se ona oporavila.

“Naša mačka je zlo genije. Mislim da je pametnija nego što mislimo”, rekao je muškarac i opisao kako je naletio na kutiju sa razbacanim kondomima nakon što se mačka popela u fioku u kojoj ih je držao.

Nakon što je poslije nekoliko nedjelja njegova žena dobila simptome trudnoće, provjerio je fioku i vidio na kondomima otiske zuba i kandži.

Tada je shvatio da je mačka vjerovatno izbušila rupe na kondomu koji je koristio u noći kada je njegova žena ostala trudna.

U svakom slučaju, jednoga dana moći će da ispričaju zabavnu priču o tome kako je njegova supruga ostala trudna sa drugim djetetom.

Naime, on je “optužio” mačku da je izbušila kondome, zbog čega je njegova žena ponovo u drugom stanju, iako to nisu planirali. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending