Pratite nas

Poznati

IZBORALO SE LICE, ŠTO OD TUGE, ŠTO OD NESANICE: Pogledajte novi spot “Crvene jabuke”!

Published

on

Nakon šo su nedavno objavili naslovnu numeru sa albuma “Tvrđava”, Crvena jabuka je publici poklonila još jedan spot. Predstavila je pjesmu “Ostat ću te željan”.

Aranžman su radili lider grupe Dražen Žerić Žera i Laris Pašalić, a produkciju Mirko Šenkovski Geronimo I Marin Meštrović. Spot u glavnom gradu BiH realizirala je Stella film, režiju potpisuje Dragana Kajtazović – Šenkovski, a snimatelj je bio Samir Geko.

– Pjesma „Ostat ću te željan” jedna je od moje dvije koje se nalaze na novom albumu „Crvene jabuke“ koji je posljednjih sedmica najprodavaniji CD u Hrvatskoj. Naravno da te informacije raduju sve ljude koji su u ovaj muzički materijal unijeli puno ljubavi. Ljubav, Sarajevo, Skenderija, mostovi… to su ta mjesta gdje se sve dešavalo. Pjesma budi posebne emocije, jer je Žera donio na svoj način, način po kojem je prepoznatljiva „Crvena jabuka“… Mislim da će se dopasti armiji fanova „Crvene jabuke“ širom regiona – kaže hitmejker Dino Muharemović.

Producent muzičkog materijala “Crvene jabuke” je Mirko Šenkovski Geronimo, koji je na njemu i većinski autor. Pored njega i Dine Muharemovića, kao autori se pojavljuju Samir Kadirić, Josip Pejaković, Goran Bubalo, Dragan Spajić Gale i Željko Krznarić.

Za miksanje je bio zadužen Marin Meštrović. Na novom albumu nalaze se i dueti sa Željkom Samardžićem i Alenom Hrbinićem. “Aleje ljubavi” naziv je zajedničke pjesme koju je Žera snimio sa Željkom Samardžićem, a “Šta kad poljubaca nema” naziv je dueta sa Alenom Hrbinićem. (Naj portal)

Poznati

Samo tužne vijesti stižu: OTIŠAO JE I STRIKAN IZ VELOG MISTA

Published

on

Proživio je lijepe godine, ali ipak njegov odlazak boli. Napustio nas je u 88. životnoj godini i legendarni Špiro Guberina, koji je zadnjih godina boravio u zagrebačkom Domu za starije i nemoćne.

Guberina se proslavio kao strikan Jozo u serijalu ‘Velo misto’ i Divac u ‘Prosjacima i sinovima’, a zatim je odigrao još niz zapamćenih uloga. Rodom je iz Šibenika, dobitnik je Nagrade ‘Vladimir Nazor’ za životno djelo 2011.

Relativno dobro se nosio sa zdravstvenim tegobama, iako je bilo perioda kada nije mogao stati na svoje noge.

“Ka Isusa na križu izdale su me moje stare noge!? Radovao bih se da još jednom mogu na Jadriji proćakulati s mojim starim prijateljima, barem malo skvasiti noge u plićaku. Čuti našu šibensku pismu i poneku piz?ariju, o kojima mi najčešće pričamo kad se nađemo uz kavicu ili čašicu bevande – kazao je prije dvije godine. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending