Pratite nas

Kućni ljubimci

Izmamiće vam osmjeh: POGLEDAJTE KAKO MAČKA NAGLAVAČKE PIJE VODU (VIDEO)

Published

on

Na Twitter profilu pod korisničkim imenom @weirdlilguys objavljen je video mačke koja na zaista neobičan način pije vodu sa česme.

Ova mačka stala je iznad česme i naglavačke pila vodu iako bi joj bilo puno lakše da je stala ispod nje.

“Besprijekorna tehnika”, piše u opisu videa.

Ljudi su oduševljeni ovim videom koji je u manje od jednog dana pregledan više od 220.000 puta.

“Kupio sam svojoj mački fontanu kako bi prestala ovo raditi u sudoperu u kuhinji… Ignoriše fontanu”, “Pije kao frajer”, “Sigurno štuca”, “Ova mačka je prešla igricu”, “Mačke me nikad ne prestaju iznenađivati”, “Impresivno”, neki su od komentara (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending