Pratite nas

Vidoviti ljudi

Jasmin Boland najavljuje: UAZIMO U ERU KOJA ĆE TRAJATI 200 GODINA!

Published

on

Jasmin Boland, popularna astrološkinja iz Velike Britanije, tvrdi da 21. decembra počinje nova era, koja će trajati narednih 200 godina i donijet će nam mnoštvo promjena.

Najviše promjena, kaže ona, očekuje nas krajem slijedeće godine, tačnije između 19. i 30. decembra, kada će Jupiter prolaziti kroz Vodoliju.

Nasuprot tome, prethodnih dana Jupiter je bio u Jarcu i zbog toga smo imali ograničenja na svim poljima, a sada je vrijeme za potpuni preokret! Prema riječima Bolandove, 2021. Željet ćemo da krenemo dalje, stvari ćemo vidjeti drugačije i bićemo spremniji da rizikujemo i eksperimentišemo.Jupiter inače podstiče sreću i napredak, a kada uđe u Vodoliju, donijeće nam nove ideje i hrabrost da činimo velika djela.

Astrološkinja ističe da je 21. decembar ključan za narednih nekoliko godina jer prelazak Saturna i Jupitera u novi znak donosi promjene na svim poljima, a Bolandova čak hrabro predviđa i da to donosi promjene čitavoj Zemlji.

Ona na svom blogu piše i da će se Jupiter i Saturn sresti sa Blizancima, Vagom i Vodolijom, vazdušnim znacima, te će donijeti novu eru, koja će trajati čak 200 godina.

Iako djeluje da će sve biti bajno i sjajno, nije baš tako – očekuje nas i mnoštvo grešaka, pogrešnih i loših odluka, ali Vodolija, a ovo je takozvana era Vodolije, gleda samo budućnost, što će mnogima pomoći da krenu u potpuno drugom pravcu od onog u kojem su do sada išli. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Imala je 9 momaka, svi su je ostavljali: VIDOVITI ADO JE SKINUO “KATANCE” ZA SREĆU MOJE KĆERKE!

Published

on

U snovima, strah, zmije, neprijatelji, nered na sve strane. U kući, netrpeljivost, nepovjerenje, a u duši samo želja da to sve prevaziđemo moja kćerka i ja.

Nakon što smo same prošle golgote života, kada su nam familija i prijatelji okrenuli leđa, ostale smo same. Ali, o tom dijelu života nemam snage ni sjećati se. Maštala sam o danima kad će moja Lejla diplomirati. Kao i svaka majka željela sam da moja kćerka bude beskrajno sretna. Odjednom, sve je stalo.

Kćerka je diplomirala na jednom veoma prestižnom fakultetu u Njemačkoj. Ali neka rampa na svakom koraku nije dozvoljava korake naprijed. Moje zdravlje se sve više narušavalo, a njena mladost prolazila. Imala je devet momaka; svih devet je ostavilo na isti način. Nestali bi bez traga.

“Kao da sam vještica, svi bježe od mene – zaplakala mi je jednom prilikom moja jedinica.

Rampa i snovi

I ko zna kako bi se to sve završilo, da mi neki glas nije govorio javi se “Vidovitom Adi”. Njegovu sam sliku vidjela na nekom portal. Taj čovjek kao da me je zvao i molio da mu se javim.

Jedne večeri sam okrenula njegov broj i zamalila ga da se vidimo na kameri. Jzk mi je bio skoro zavezan, jedva sam uspjela izgovoriti naša imena i datume rođenja. A Ado mi je počeo pričati o našim životima, kao da sam mu ja pisala naše biografije. Nevjerovatno, ali istinito – rekao mi je da je mojoj kćerki bačen sihir odmah nakon rođenja.

“Ona je divna djevojka, puna ambicija i postigla je velikom mukom i radom to što jeste. Ali dalje ne može, postavljeni su katanci – objašnjavao je Vidoviti Ado.

U tim trenucima sam bila ošamučena. Još mnogo toga mi je rekao što se dešavalo i šta će se kasnije desiti. Kao da je odmotavao klupko moga života.

“Iako su sihiri stari, ima lijeka. Trebat će nam vremena, strpljenja i vjere. Još će tebi tvoja kćerka donositi radosti – tješio me Ado.

Svadba

Započeo je duhovne tretmane, a onda je zatražio porodične slike nas s muževom familijom. Malo me je to zbunilo, pa sam ga pitala: “zašto”.

“Moram ja stupiti u kontakt sa jednom osobom, koja je uništila Vaš brak i zaledila sreću Vaše kćerke – kazao je, te dodao da ne pitam ko je ta osoba, jer mi nikada neće kazati.

Poslušala sam ga, poslala mu porodične albume, a on je rekao da se neće javljati desetak dana. Osmi dan mi se javio I pitao nas za zdravlje. MI smo se već u tom period bile preporodile, cvjetale smo od nekog zadovoljstva.

“Sad će biti lakše. Dušmanica je “razoružana”. Nastavit ćemo sa Kur’anskim liječenjem, dobit ćete hamajlije za sreću I nafaktu, te učenu vodu – kazao nam je Ado.

Sve ukupno to je trajalo nepuna tri mjeseca. Ado je, kako nam je kazao, odradio posao, a nama je dao upute šta da radimo i kako da se ponašamo.

“I samo da znate, ne vidim ja uskoro jednu svadbu, već dvije. Zaigrat će majka na kćerkinoj svadbi, ali će i kćerka zapjevati na materinoj – kazao je Ado, te me skamenio.
BIla sam sretna zbog kćerkine sutrašnjice, ali odkud meni da “vidi” udaju. Niam ja od tog posla!

Pola godine kasnije moja kćerka je srela svoga princa. Nisu dugo hodali, odlučili su se vjenčati. Na svadbi sam bila najsretnija, iz kola nisam izlazila…
“Bogami si zasjenila ovu mladost – dobacio mi je jedan gospodin, koji je u hotelu sjedio preko puta mene. Kasnije su mi rekli da nije skidao pogleda s mene, a nakon tih riječi I moj pogled je letio prema njemu. Zapričasmo se, nazdravismo, odosmo u kolo…

“Mama, hoćul ja to tebi uskoro zaigrati na svadbi – šeretski je dobacila moja kćerka.

I desi se onako kako nam je Vidoviti Ado najavio. Sretoh i ja novu ljubav. Kćerka uživa u svome bračnom životu, uskoro će mi podariti unuče, a moj đuvegija i ja, kao dva golupčića provodimo najljepše godine moga života. Hvala Vidovitom Adi!

Kroz našu kuću više nema straha, nervoze, nesanice, loših snova, nepovjerenja. Ima dobrote ,ljepote, ima čistog zraka koji nas ispunjava. Lejla izlazi sa svojim momkom sretna I vraća se još sretnija. Poziv za posao je stigao prije dva – tri dana. Noći provodim uz učenje Kur ana I lijepih dova za našu dobrobit I svih pravih ljudi na svijetu. Ono što m ni moja majka nije uspjela usaditi u dušu ,to je uspjela iscjeliteljka Beba. Uz njenu I pomoć dragog Allaha, moja kćerka I ja idemo dalje. Doduše sada smo mnogo opreznije.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending