Pratite nas

Vidoviti ljudi

Jasmina J. je uz pomoć vidovite Rabije izašla iz kandži sihira: KĆERKU SMO UDALI ZA SINA VJEŠTICE

Published

on

Vrlo mlada sam stigla u Austriju, gdje sam upoznala supruga Damira, Živimo u Beču. Kada smo dobili kćerku Kesniju, nije bilo sretnijih ljudi od nas, a kada je naša djevojčica narasla, upoznala je mladića Darija koji nam se u početku činio dobrim. Nakon nekog vremena odlučili su i živjeti zajedno.

To nam je teško palo. Naša mjezimica je odlučila preseliti se kod Darija. Vrlo brzo joj je predlagao i brak, a ona nam je objasnila da bi to bilo i najbolje jer on nema austrijsko državljanstvo. Suprug i ja smo se pribojavali da on to čini samo radi papira i novca. Naime, Dario nikada nije radio.

Kako je Ksenija bila uporna u svojioj namjeri da živi sa njim i uda se za njega, suprug i ja smo im odlučili kupiti stan. Nedugo nakon njihovog preseljenja doselila se i Dariova majka kod njih.

Jedne večeri Dario je došao kod nas i zatražio veliku sumu novca za operaciju svoje majke. Uvjeravali smo ga da mu za to nije potreban novac, jer smo poznavali dobre ljekare, ali on se naljutio i otišao. Iskreno, sumnjali smo u njegove riječi o majčinoj operaciji, bili smo sigurni da njoj nije ništa.

Nakon nekoliko dana došla je njegova majka, ali ovaj put u pratnji naše kćerke koja je izgledala neprepoznatljivo. Upitala sam je šta joj je, htjela sam je zagrliti, a ona se samo odmaknula i nije me ni pogledala. Njena svekrva me uvjeravala da im je potreban taj novac. Nisam više mogla izdržati, počela sam vikati da ona i njen sin počnu raditi pa će imati dovoljno novca za svoje potrebe.

Ona me je samo mrko pogledala i zaprijetila mi da ne znam s kim imam posla te se okrenula i otišla.

Nije prošlo ni mjesec dana, a suprug i ja smo čuli vijest da su prodali stan i otišli u Hercegovinu. U tom periodu meni su se počele događati čudne stvari. Pojavila se neka nervoza, netrpeljivost prema mužu, domu, rodbini, prijateljima, radnim kolegama.

Do tada suprug i ja smo se rijetko svađali. I kada bi se to dogodilo, nije trajalo duže od nekoliko minuta. Ovog puta, nakon žestoke svađe za koju sam ja bila kriva, Damir je otišao. Ja sam tih prvih dana bila ravnodušna. Čak sam i osjećala neko olakšanje što je otišao i što sam prekinula sve kontakte i sa njim i sa našom kćerkom. Smatrala sam ih oboje krivcima za moju nesreću.

Moja sestra je najzaslužnija što danas nisam u ludnici. Insistirala je da stupim u kontakt sa iscjeliteljkom Rabijom. Ispričala mi je kako je čula da se kćerka njene prijateljice, koja se družila sa mojom Ksenijom, raspituje za nas. Nisu se čule već šest mjeseci, ali da je čula da je Ksenija smještena na odjelu psihijatrije.

Tada sam se obratila za Rabijinu pomoć. U kratkom razgovoru rekla mi je da se nešto strašno dešava mojoj kćerki i da se ona nalazi u nekoj ustanovi.

„Vama su urađeni sihiri preko fotografije – kazala je iscjeliteljka Rabija, dodavši da u kući imamo sakrivene i zamotane tragove sihira.

Rabija me je uvjeravala da je ta žena činila sve kako bi mi upropastila život, a moju kćerksu su samo finansijski iskorištavali. Kada su vidjeli da im ne dajemo više novca, uzeli su što su mogli. Prodali su su stan i uzeli novac, a Kseniju su odbacili.

Dobila sam zaštitnu hamajliju, nad Ksenijinom fotografijom Rabija je učila Kur'anske molitve. Rekla mi je kako se nada da će, uz Božiju pomoć, vratiti se harmonija u naš dom.

U Beču sam u stanu zaista iza police za cvijeće pronašla neki papirić i moju malu sliku zamotanu u krpu. Bacila sam je u Dunav.

Pronašla sam i Kseniju. Bila je smještena u Splitu na psihijatriji. Napola je izgledala luda i zapuštena. Na svoju odgovornost sam je izvela iz bolnice, te nastavila duhovne tretmane na daljinu kod Rabije. Tretmani su trajali desetak dana i moja se Ksenija počela vraćati u normalan život. Pojavio se i Damir. Zabrinutost za kćerkino zdravlje nas je ponovo zbližila i povezala.

Danas sam opet sretna žena, vratili su mi se suprug i kćerka. Sretna smo porodica iako svo troje nosimo bolne ožiljke na duši. Ksenijina svrkrva, koliko čujemo, prolazi kroz pakao od života. Zaista je teško bolesna, ali joj ne mogu pomoći ni ljekari, ni duhovni iscjelitelji.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Iza Hriste su decenije uspješnog rada: VIDI I OTKLANJA LJUBAVNE ILI POSLOVNE PROBLEME, NEMA LAŽNIH OBEĆANJA

Published

on

O Vidovitoj Hristi zna se širom Balkana i svijeta. Decenijama slovi kao jedna od najuspješnijih i najpoštenijih vidovnjakinja. Njene karte i treće oko rijetko pogriješe, a duhovni tretmani i rituali su učinkoviti, efikasni i djelotvorni za brojne nevolje, koje zadese ovozemaljskog čovjeka, a vezane su sa magijom, prokletstvom, urocima, lošom karmom…

Ono što je najvažnije Vidovita Hrista kontaktira sa klijentima putem video čata ili susretima i tretmanima „oči u oči“.

Vidovita Hrista je poznata u regionu i inostranstvu po jedinstvenim ritualima i sposobnošću da otkloni negativnu enrgiju, magiju, zaostala prokletstva. Vidi i otklanja svaki vaš problem. Rješava ljubavne probleme. Vraća voljenu osobu, mir i blagostanje u dom. Pomaže kod otklanjanja ovisnosti od poroka. Izrađuje lične i porodine amajlije za sreću i nafaku.

Najvažnije od svega je njena iskrenost. A istina je, ma kako bila bolna, najvažnija. Hrista otvoreno kaže da li vam može pomoći. Nema lažnih obećanja!

Kontakt telefon, viber ili Wacap Vidovite Hriste je: 00381 64 592 26 85

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending