Pratite nas

Vidoviti ljudi

Jasna i Tomica H., bračni par iz Njemačke: “ARAPSKI ZAPIS” NAM JE SKORO UNIŠTIO BIZNIS I BRAK, ALI NAS JE SPASIO VIDOVITI ADO

Published

on

Svog sam muža Tomicu upoznala još za vrijeme studija u Njemačkoj. Odmah sam znala da je on čovjek mog života. Uzeli smo se nekoliko dana poslije diplomiranja. Nas smo dvoje jednostavno bili stvoreni jedno za drugo.

Osim savršenog braka u kojem sam rodila kćerku, savršen je bio i naš poslovni svijet. 1991 smo u Njemačkoj otvorili dvije zlatare koje su zahvaljujući našoj posvećenosti, sjajno poslovale. A onda se prije četiri godine naš brak raspao. Krahovi su se nizali jedan za drugim – započinje svoju ispovijest Jasna H., približavajući nam kroz svoje iskustvo jedan opasni svijet u kojem se našla zahvaljujući svom vjenčanom kumu.

A priča je tekla stereotipno, kao u bajkama. Dok su se njih dvoje posvetili svom braku, djetetu i poslu, nižući uspjeh na svakom planu, istovremeno je s rastom njihovog ugleda i bogatstva, rasla i ljubomora.

Na onu od strane susjeda, dijela rodbine, uposlenika i kolega iz branše, nisu reagovali. No, na onu koja je došla s mjesta odakle se nisu nadali da doći može – nisu ostali imuni. Nisu ni mogli jer, ta je ljubomora bila ojačana čeličnim sponama magije koja je za cilj imala kompletno uništenje Jasne, Tomice i njihove poslovne imperije. A bilo je to ovako.

“Tomica se naglo odao alkoholu. Prije toga, znao je samo uz nedjeljni ručak uzeti čašu vina. A onda sam ga znala zateći kako sjedi sa flašom u rukama. Naravno, to se odrazilo na naš brak i naše poslovanje. Trijezan i pijan čovjek nikako ne mogu isti posao obaviti s jednakom kvalitetom. A i ja sam počela prigovarati, no, nisam imala s kim govoriti jer, Tomica je ispred sebe postavio zid šutnje. Nije to više bio čovjek kojeg sam voljela duže od 30 godina. Tomica je postao neko drugi – prisjeća se Jasna sa suzama u očima perioda kada je shvatila da gubi muža, osobu za koju je vjerovala da je poznaje jednako poput sebe same.

“Šta se dogodili maltene preko noći – nisam mogla ni pojmiti. Tomica je sve češće izbivao iz kuće. Saznala sam da se odao kocki. Primiejtila sam da nam iz kuće nestaje sve veća količina novca. Sa mnom nije razgovarao. Bježao je od mene. Okrenuo se našem vjenčanom kumu od kojeg smo sve te godine imali bezrezervnu podršku, prijateljstvo. Kumstvo je to ipak, nije šala.

No, kad sam tog istog kuma upitala šta se to dešava, kud odlazi s mojim Tomicom, šta rade i na šta troše novac – naišla sam na isto – zid šutnje.
Taj naš kum je u tom periodu prolazio kroz razvod, pa sam se tješila da mu moj Tomica pomaže, služi kao rame za plakanje. Trpila sam koliko sam mogla. Posao preuzela na sebe i šutke gledala kako moj brak propada.

Ali, nije to moglo vječno trajati. Saznala sam da me Tomica vara, viđa se sa drugim ženama. Ne jednom, nego više njih! Pritom, jedna od radnji za koju je bio zadužen moj muž, zatvorila se. Situacija je alarmantno izmicala kontroli! U tom periodu, imala sam osjećaj kao da se nalazim na Titaniku koji tone. Približavala sam se nervnom slomu. Dugovi su se gomilali, Tomicu više nisam ni viđala. Napustio je naš dom. Tada sam odlučila da reagujem, zatražim pomoć. Dobila sam je od Vidovitog Ade.

Telefonski sam sa njim stupila u kontakt. Otvorio mi je “zvijezdu”, a onda mi počeo pričati kao da me poznaje godinama. A onda se skoncentrisao na vjenčanog kuma, tvrdeći da je on uzrok svih mojih problema. On nas je pljačkao, odveo Tomicu u svijet alkohola, kocke i nemorala uz pomoć crne magije, kako bi lakše manipulirao našim novcem.
Zaista je naš kum cijelog života živio na grbači svoje žene. Kad se razveo i ostao bez sigurnog izvora primanja, obrušio se na nas. Na mog su Tomicu udarili džini. Tamo gdje je Ado rekao da tražim, u firmi među važnim spisima, pronašla sam “Arapski zapis”. Bilo je to nekakvo pismo poprskano krvlju.

Zbog toga je sve krenulo nizbrdo. Ado mi je objasnio da su neprestane svađe i drugi problemi – bili zapravo entiteti treće dimenzije koji su nama ovladali. Sve mi je polako objasnio i otkrio ciljeve našeg vjenčanog kuma. Nismo bili zaštićeni, pa je crna magija uzela maha.

Ado mi je još rekao da me suprug nikad nije varao svojom voljo. Spoznala sam da sve to što se izdešavalo – nije bila naša volja. Greška je bila u tome što smo kumu vjerovali više nego sebi. Uglavnom, shvatila sam da imam ogroman problem koji me može koštati zdravlja, braka, posla – svega.

Odlučila sam djelovati! Boriti se protiv kuma. Od Ade sam dobila zaštitnu hamajliju za mene i supruga. Ona je utjecala na nadnaravne sile i džine koji su, tako je Ado rekao, lebdili nad nama. Na taj smo se način zaštitili i spriječili prokletstvo da ovlada nama u potpunosti, dovede do bankrota i razvoda.

S poništenjem onog zapisa, suprug se vratio kući. Danas, bez Adine hamajlije zaštitnice ne idem nigdje. Sa njom čak i spavam. Moj Tomica danas s gađenjem gleda na alkohol i kocku. Zdravlje mu se popravilo do savršenstva. Danas, sedam mjeseci od našeg prvog kontakta sa Adom, i dalje nosim svoju zaštitu zahvaljujući kojoj se osjećam moćnom i jakom ženom. Iz dana u dan, sve više uspjeha pristiže u naš život. Zahvaljujući Adinim tretmanima nas dvoje smo ponovo sretni i uspješni ljudi.

A od onog dana kada sam zaštitu unijela u naš dom, vjenčani kum se nikad više nije pojavio na našim vratima. Zapravo, čula sam da je jako bolestan i negdje je u Bosni…-okončala je Jasna svoju ispovijest.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Haos na mrežama, ljudi ostali šokirani: RUSKI VIDOVNJACI U TV EMISIJI NAJAVLJUJU KOLAPS KRAJEM 2023.

Published

on

Ni posle skoro devet mjeseci od početka ruske invazije na Ukrajinu, ne može se sa sigurnošću procijeniti kako će se rat završiti. Ukrajinci su protjerali Ruse sa dijela okupiranih teritorija, na šta su agresori odgovorili napadima na civilnu infrastrukturu zbog kojih je veliki dio zemlje ostao u mraku, bez vode i struje.

Širom svijeta mediji ugošćuju razne političke i vojne stručnjake koji pokušavaju da raspletu situaciju, a Rusi su riješili da pokriju sve baze, pa su na državnoj televiziji ugostili vidovnjake i, između ostalog, pitali ih o ratu. Na snimcima koje je podijelio novinar Bi-Bi-Sija Frensis Skar vide se panelisti koji razgovaraju o ratu i svojim predviđanjima za budućnost.

Jedan vidovnjak navodi da će krajem 2023. ili 2024. godine doći do “nekog kolapsa Zapada”. Drugi smatra da Ukrajina više neće postojati u obliku na koji smo navikli u posljednjih 30 godina. Jedan od njih je takođe tvrdio da je ukrajinski predsjednik Zelenski “zapadni agent”.

Jedan vidovnjak je naveo da se “ono kroz šta svi prolazimo, mislim na čovječanstvo i našu zemlju posebno, zove ‘duhovni rast'” dok drugi tvrdi da će ‘2025. Rusija postati oaza svjetlosti.’

“Svi će težiti da dođu ovdje, ali neće svi imati priliku.”

Ispod snimka su se nizali brojni komentari o izgledu i stručnosti gostiju ove emisije, ali je ruska publika u studiju, bar po količini aplauza u kratkim klipovima, bila oduševljena razgovorom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending