Pratite nas

Zanimljivosti

Jedan dedica umalo nije dobio infarkt: OBUKLA JE OVAKVE HELANKE I OTIŠLA U TERETANU MEĐU STARIJE

Published

on

Kloi je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 250.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj koji se tiče vježbanja i zdravog života.

Kloi se ne stidi da na ovoj društvenoj mreži objelodani i pokoju neprijatnost iz privatnog života, koja najčešće nasmije njene brojne pratioce. Upravo takav peh nedavno je imala.

Kloi je kao i obično obukla helanke u boji kože i bijelom sportskom brushalteru i krenula da vježba. Tokom samog vježbanja primijetila je da djedice bulje u nju, niko nije ni treptao dok je ona vježbala. Tek tada je shvatila da je zalutala u teretanu u koju dolazi starija gospoda, pa su svi vježbači imali po 60, 70 godina.

„Osjećala sam se vrlo neprijatno. Prvo što sam otišla u teretanu gdje vježba populacija 55+ a na sebi sam imala uske helanke u boji kože pa je izgledalo kao da sam gola. Djedice su se smijale, niko nije radio vježbe samo su gledali u mene.

Jedan mi je čak prišao i rekao mi kako je u prvi mah pomislio da sam došla bez donjeg dijela trenerke u teretanu. Kada je to rekao pocrvenila sam, željela sam da me zemlja proguta, ali on je nastavio: “Jaooo, pocrvenila si, sramota te je, koliko je to slatko” – objasnila je Kloi, a piše britanski San.

Djedica joj je šeretski objasnio da umalo nisu dobili infarkt kad su je vidjeli kako vježba jer su bili ubijeđeni da je naga i da je zaboravila da obuče trenerku.

Njen video je pregledan više od 30.000 puta, a uslijedio je veliki broj rekacija.

„Na prvi pogled sam i ja pomislio da si krenula bez pantalona.

„Zaista bi trebalo da prestanete da kupujete helanke u toj boji kože.

„Vjerujem da si pojedinim dedicama ubrzla puls možda čak i previše. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending