Pratite nas

Parapsihologija

Jedna proročica ima posebnu moć: ONA KOJA VAS NAJVIŠE PRIVLAČI OTKRIT ĆE VAM ISTINU!

Published

on

Svaka od ovih proročica ima određenu ”moć” a od vašeg izbora zavisi na koji će vam način pomoći i na kojem životnom planu… Izaberi jednu cigansku amajliju i saznaj kakvu ćeš pomoć od nje dobiti!

Ako ste izabrali prvu sliku :
Sigurno ste mnogo puta pomislili da se vaš trud ne isplati, mnogo puta ste pomislili da iako radite sve kako treba, to vam se ne vraća na dobar način. Jednostavno su vas situacije ”navele” na takvo razmišljanje, nije lako kada se trudite a da na kraju ne dobijete ono što zaslužujete.

Upravo ste zbog toga izabrali ovu prvu ”cigansku amajliju”: ova amajlija ima moć ”zaštite”. Nijedna amajlija nije ista, svaka ima nešto u čemu može pomoci ljudima, a ova amajlija ima moć zaštite. Upravo je vama zaštita potrebna u životu, možda više nego bilo šta drugo.

Kao što smo gore napisali mnoge vaše želje nisu ispunjene a ni vaš trud vam se nije isplatio, kao da ste na tom vašem putu imali nešto što vas je sprječavalo da uspijete i da napredujete. Upravo u tome će vam pomoći ova amajlija, pomoći će vam da ”otvorite neka vrata” koja su možda davno zatvorena, tj da ostvarite neke želje, za koje ste prestali vjerovati da se mogu ostvariti.

Amajlija će vas štititi ma gdje god da krenuli, i šta god da radite njenu zastitu ćete uvijek imati uz sebe. Izbjeći ćete nepotrebne problem, a privući ćete mnogo dobrih stvari u vaš život…

Ako ste izabrali drugu sliku :
Kao što možete vidjeti na ovoj slici ima mnogo simbola, a mnogi od tih simbola imaju neko ”skriveno značenje”. Ipak ovi svi simboli koje primjećujete na amajliji su povezani sa njenom najvećom moći, a to je ljubav.

Ova amajlija je amajlija ljubavi i ona uvijek privuče osobe kojima je potrebna pomoć u ljubavi. Vama je pomoć potrebna na ljubavnom planu, potrebna vam je mudrost koja bi vam mnogo pomogla. Ova amajlija ljubavi ce pomoći da se ljubavni plan u vašem životu mnogo poboljša.

Priznaćete na planu ljubavi imate mnogo prostora za napredak, pošto mnogo toga ne funkcioniše onako kako bi trebalo. Ali, sada će vam sigurno biti lakse, imaćete pomoć od ove ”amajlije ljubavi”…

Na ljubavnom planu će početi da vam se dešavaju daleko pozitivnije stvari nego na one koje ste navikli. Ljubav će konačno ući u vaš život, ući će i biće je mnogo u vašem životu. Amajlija koja vas je privukla će vas sada ”pratiti” kroz život, pomoći će vam da donosite odluke koje će vam omogućiti sreću u ljubavi…

Ako ste izabrali treću sliku :
Svakome je potrebno nešto u životu, a ono što je vama potrebno jeste sreća. Zvuči kao obična riječ kada se izgovori, a sreća je zapravo nešto savršeno, neprocjenjivo. Vi je, priznat ćete, niste imali dovoljno, nemate je ni trenutno pa je svakako želite u vašem životu.

Vas je baš privukla ova amajlija, a ovoj amajliji je najveća moć ”sreća”. Ova sretna amajlija će vam pomoći da povratite ”izgubljenu” sreću i da ona postane mnogo veća nego prije. Takođe, na ovoj amajliji možete primijetiti mnogo ”simbola” a svi su oni povezani sa srećom.

Posebno se ističe ovaj ključ, a on predstavlja ”ključ vašeg srca”, odnosno predstavlja ono što vam je potrebno za sreću. Shvatate i sami da je mnogo teško da se covjek izbori za sreću, da mu je na tom planu potrebna pomoć, a vi ćete je imati upravo uz pomoć ove amajlije.

Dolazi vrijeme kada nećete morati razmišljati da li će vam se neki cilj ispuniti ili ne, pošto ćete znati da vas očekuju samo uspjesi. Amajlija sreće će vas pratiti i uvijek ćete imati njenu pomoć kako bi privukli sreću u vaš život… (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending