Pratite nas

Vidoviti ljudi

Jesmo li blizu vizija njemačkog vidovnjaka Alojza: SVE POČINJE NA BALKANU, A ZAVRŠIT ĆE SE ZA 72 SATA!

Published

on

Početkom svake godine svijet se, već po običaju, prisjeća Nostradamusovih i proročanstava Baba Vange, međutim, mnogi su zaboravili na njemačkog vidovnjaka Alojza Irlmajera koji je još 1950. godine govorio kada će i kako početi Treći svjetski rat.

Prema njegovim tadašnjim predviđanjima, Treći svjetski rat je neizbježan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, a to područje biće poprište sukoba velikih svjetskih sila. Međutim, misteriju još većom čini njegova vizija da će sve početi ubistvom na Balkanu, kojeg na sreću, nije bilo.

Evo šta je prorekao prije više od pola vijeka:

“Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se sa neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta. Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi.

“Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi”, tvrdio je tada Irlmajer.

Irlmajer je “vidio” da Treći svjetski rat “počinje na nekakvoj mirovnoj konferenciji na Balkanu, na kojoj bi bio ubijen visoki političar”.

On je tada prorekao da će SAD objaviti rat Rusiji, a ruske snage će napasti zapadnu Evropu bez upozorenja. Bespilotne letjelice bacile bi bakteriološko-hemijske ratne agense i svjetski rat bi koštao više života nego dva prethodna zajedno. Alojz je takođe upozorio ljude na 72-časovnu tamu. Savjetovao im je da ne izlaze iz kuća, pokrivaju prozore crnim i drže hranu u zatvorenim kutijama.

Međutim, veliki rat bi trajao samo kratko vrijeme. A ko ga preživi, govorio je tada Irlmajer, imao bi “mirno i srectno vrijeme”.

Bavarski vidovnjak nije dao tačne datume za svoj krajnji scenario. Stoga je neizvjesno da li se njegova proročanstva odnose na 2021. i godine koje dolaze. Njegovi sljedbenici žele i da odrede datum predviđanja za početak Trećeg svjetskog rata.

Vidoviti Nijemac je rekao da će veliki rat početi sa dvije osmice i završiti sa tri devetke i da će trajati tri dana, tri nedjelje ili tri mjeseca. Stoga se prvobitno pretpostavljalo da bi se rat mogao odvijati od 18. avgusta 2019. do 9. septembra 2019, što na sreću nije bilo tačno.

Posebno je zanimljiv tekst koji je pronađen na prelazu u novi milenijum i u kojem se Irlmajer osvrnuo na buduće događaje u Parizu:
“Prvo će se grad sa gvozdenom kulom zapaliti i pobuniti sa mladima.

Iako su drugi vidovnjaci predviđali gorući Pariz, Irlmajer je bio jedini koji je ove događaje povezao sa pobunom mladih. Upravo to je počelo 2005. godine kada su tinejdžeri u Parizu zapalili više od 4.000 vozila.

Drugo predviđanje vjerovatno datira iz 1945. Dokument govori o avionima bez pilota koji lete u pustinjskom regionu:

„Sa pijeska afričke pustinje velike ptice se penju sa mrtvim jajima bez ljudi“.

Njegovi tumači naglašavaju da je upotrijebio riječ “niko”. Bespilotne letjelice?

Irlmajer je navodno predviieo i mobilni telefon. Njegova riječi su bile da je vidio ljude koji govore u kutiju cigareta.

Kako je svojevremeno i sam objašnjavao, ono što će se desiti vidi u slikama koje se ređaju kao na filmu. Navodno, predvidio je i svoju smrt u julu 1959. rekavši:

“Sada mogu da odem, drago mi je što neću doživjeti ono što sam vidio. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Imala je 9 momaka, svi su je ostavljali: VIDOVITI ADO JE SKINUO “KATANCE” ZA SREĆU MOJE KĆERKE!

Published

on

U snovima, strah, zmije, neprijatelji, nered na sve strane. U kući, netrpeljivost, nepovjerenje, a u duši samo želja da to sve prevaziđemo moja kćerka i ja.

Nakon što smo same prošle golgote života, kada su nam familija i prijatelji okrenuli leđa, ostale smo same. Ali, o tom dijelu života nemam snage ni sjećati se. Maštala sam o danima kad će moja Lejla diplomirati. Kao i svaka majka željela sam da moja kćerka bude beskrajno sretna. Odjednom, sve je stalo.

Kćerka je diplomirala na jednom veoma prestižnom fakultetu u Njemačkoj. Ali neka rampa na svakom koraku nije dozvoljava korake naprijed. Moje zdravlje se sve više narušavalo, a njena mladost prolazila. Imala je devet momaka; svih devet je ostavilo na isti način. Nestali bi bez traga.

“Kao da sam vještica, svi bježe od mene – zaplakala mi je jednom prilikom moja jedinica.

Rampa i snovi

I ko zna kako bi se to sve završilo, da mi neki glas nije govorio javi se “Vidovitom Adi”. Njegovu sam sliku vidjela na nekom portal. Taj čovjek kao da me je zvao i molio da mu se javim.

Jedne večeri sam okrenula njegov broj i zamalila ga da se vidimo na kameri. Jzk mi je bio skoro zavezan, jedva sam uspjela izgovoriti naša imena i datume rođenja. A Ado mi je počeo pričati o našim životima, kao da sam mu ja pisala naše biografije. Nevjerovatno, ali istinito – rekao mi je da je mojoj kćerki bačen sihir odmah nakon rođenja.

“Ona je divna djevojka, puna ambicija i postigla je velikom mukom i radom to što jeste. Ali dalje ne može, postavljeni su katanci – objašnjavao je Vidoviti Ado.

U tim trenucima sam bila ošamučena. Još mnogo toga mi je rekao što se dešavalo i šta će se kasnije desiti. Kao da je odmotavao klupko moga života.

“Iako su sihiri stari, ima lijeka. Trebat će nam vremena, strpljenja i vjere. Još će tebi tvoja kćerka donositi radosti – tješio me Ado.

Svadba

Započeo je duhovne tretmane, a onda je zatražio porodične slike nas s muževom familijom. Malo me je to zbunilo, pa sam ga pitala: “zašto”.

“Moram ja stupiti u kontakt sa jednom osobom, koja je uništila Vaš brak i zaledila sreću Vaše kćerke – kazao je, te dodao da ne pitam ko je ta osoba, jer mi nikada neće kazati.

Poslušala sam ga, poslala mu porodične albume, a on je rekao da se neće javljati desetak dana. Osmi dan mi se javio I pitao nas za zdravlje. MI smo se već u tom period bile preporodile, cvjetale smo od nekog zadovoljstva.

“Sad će biti lakše. Dušmanica je “razoružana”. Nastavit ćemo sa Kur’anskim liječenjem, dobit ćete hamajlije za sreću I nafaktu, te učenu vodu – kazao nam je Ado.

Sve ukupno to je trajalo nepuna tri mjeseca. Ado je, kako nam je kazao, odradio posao, a nama je dao upute šta da radimo i kako da se ponašamo.

“I samo da znate, ne vidim ja uskoro jednu svadbu, već dvije. Zaigrat će majka na kćerkinoj svadbi, ali će i kćerka zapjevati na materinoj – kazao je Ado, te me skamenio.
BIla sam sretna zbog kćerkine sutrašnjice, ali odkud meni da “vidi” udaju. Niam ja od tog posla!

Pola godine kasnije moja kćerka je srela svoga princa. Nisu dugo hodali, odlučili su se vjenčati. Na svadbi sam bila najsretnija, iz kola nisam izlazila…
“Bogami si zasjenila ovu mladost – dobacio mi je jedan gospodin, koji je u hotelu sjedio preko puta mene. Kasnije su mi rekli da nije skidao pogleda s mene, a nakon tih riječi I moj pogled je letio prema njemu. Zapričasmo se, nazdravismo, odosmo u kolo…

“Mama, hoćul ja to tebi uskoro zaigrati na svadbi – šeretski je dobacila moja kćerka.

I desi se onako kako nam je Vidoviti Ado najavio. Sretoh i ja novu ljubav. Kćerka uživa u svome bračnom životu, uskoro će mi podariti unuče, a moj đuvegija i ja, kao dva golupčića provodimo najljepše godine moga života. Hvala Vidovitom Adi!

Kroz našu kuću više nema straha, nervoze, nesanice, loših snova, nepovjerenja. Ima dobrote ,ljepote, ima čistog zraka koji nas ispunjava. Lejla izlazi sa svojim momkom sretna I vraća se još sretnija. Poziv za posao je stigao prije dva – tri dana. Noći provodim uz učenje Kur ana I lijepih dova za našu dobrobit I svih pravih ljudi na svijetu. Ono što m ni moja majka nije uspjela usaditi u dušu ,to je uspjela iscjeliteljka Beba. Uz njenu I pomoć dragog Allaha, moja kćerka I ja idemo dalje. Doduše sada smo mnogo opreznije.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending