Pratite nas

Poznati

Josipa Karimović izaziva na dvoboj Đokovića: NOLE BI ISPRED MENE PAO NA KOLJENA

Published

on

Jedno od mojih fotkanja na teniskom terenu izazvalo je pozitivne reakcije mojih fanova, kaže kontroverzna Josipa Karimović, hostesa iz Vinkovaca, jedna je od onih ljepotica koja na najbolji način koristi ljepote sa kojima je obdarila majka priroda.

Tu svoju ljubav iskoristila je na najbolji način te je sve to, putem „Onlyfans“ profila, pretvorila u pravi bizins. Oni koji žele da plate, tamo je mogu vidjeti bez ijedne krpice na njoj.

„Fanovi se, prosto, pale na priče koje, u video klipovima, plasiram o tome kako zagolicati žensko srce, kako probuditi žensku maštu i pohotu koja vodi do slatkih vrhunaca, nastavlja Josipa Karimović. I ove fotografije sa teniskog terena, gdje sam se, kao učiteljica tenisa, na svoj način zagrijavala pred meč u kojem bih se srela sa Novakom Đokovićem, prosto su zapalile društvene mreže te sam bila zasuta prijedlozima da Novaka, uistinu, izazovem na dvoboj.

Naravno, u tom meču, jedan na jedan, bih mu pokazala svoje majstorije i načine igre sa reketom. Sigurna sam da bih u tom duelu bila bolja od Noleta. Kada bi me na terenu vidio u ovakvom izdanju teško da bi se, bilo ko pa i on, skoncentrisao na tenis. Vjerujem da bi vrlo brzo pao na koljena i predao mi meč. Zasuta sam pozivima muškaraca koji traže da im budem učiteljica tenisa. Ko zna. Možda se u vremenu pred nama malo viš posvetim tom poslu. (Naj portal/E. Muračević)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending