Pratite nas

Vidoviti ljudi

Jurio za suknjama: KAKO JE DADO Š. POSTAO OPSJEDNUTI ŽENSKAROŠ, A RABIJA GA SMIRILA!

Published

on

Dado Š, rodom iz okoline Banjaluke, a danas nastanjen u Austriji, kao petogodišnji dječak je morao napustiti rodni kraj. Nastavio je život u Lincu, gdje je završio studije turizma, a nakon toga je otvorio turističku agenciju.

Posao je sjajno napredovao, a on uživao u svemu. Formirao je i porodicu, dobio sina.

“Ja sam bio vjeran svojoj supruzi, voljeli smo se. Zaista sam uživao u porodičnom životu – kaže Dado

Kada je prije dvije godine, zaposlio jednu izuzetno šarmantnu i atraktivnu Sonju, rodom iz zapadne Srbije, ni u snu nije mogao zamisliti da će mu ona postati centar svijeta, da će zbog nje zapostaviti suprugu, sina, roditelje… da će se odati porocima, da će postati nezasiti ženskaroš

Postao je žrtva Sonjine magije. Jednostavno ta ga je žena začarala. Željela ga je samo za sebe, a on je samo želio avanturu.

“Desilo se. Valjda je tako moralo biti. Ne opravdavam se, ali na poslovnom putu Sonja me doslovno opila i odvukla u krevet. Spoznao sam grešku narednog jutra. S triježnjenjem je proradila i grižnja savjesti. Rekao sam joj da to nismo smjeli uraditi, te da je najbolje da sve zaboravimo – kazuje Dado, koji se danas osjeća sretno, zdravo i zadovoljno.

Njega je u normalan život vratila dobojska iscjeliteljka Vidovita Rabija. Kada su joj se javili njegovi roditelji, on je već bio na granici ludila.

“To je bio jedan od težih slučajeva u mome radu. Na Dadu je bačena najteža magija koja je imala za cilj da taj čovjek ne može da živi bez Sonje. On bi na kraju sebi oduzeo život – kazuje iscjeliteljka Rabija.

U početku su radili tretmane na daljinu, a onda se Rabija zaputila do Linca kako bi “učenom vodom” očistila poslovne prostore Dadine agencije, njegov dom, ali i magijske blokade u porodici.

Sve ukupno trajalo je to oko tri mjeseca. Dadi se počeo bistriti razum. Opet je u kontaktu sa suprugom i sinom. Na dobrom su putu pomirenja.

Zanimljivo je da je Sonjina magija od Dade napravila nezasitog muškarca. Trčao je za svakom suknjom.

“Najčudnije od svega je bilo to što me prestala mučiti griža savjesti. Samo su mi žene bile u glavi, a u svakoj sam vidio Sonju.

Silne ljubavnice nije mogao sakriti. Nije se ni trudio. Supruga ga je ostavila, a majka suze ronila. Nakon što ga je jedno jutro zatekla da iscrtava čudne simbole, a razgovara sa nevidljivom osobom, posumnjala je na sihir, odnosno magiju. Tog dana se javila Vidovitoj Rabiji, ispričala joj neke detalje iz sinovog života, te pslala joj Dadine škrabotine. Rabija je odmah ukazala na magijsko djelovanje, te započela duhovne tretmane. I uspjela je.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING))

Vidoviti ljudi

Upozoravao je svijet šta će se desiti: OBISTINJUJE LI SE GADAFIJEVO PROROČANSTVO?

Published

on

Najmračnija predviđanja bivšeg lidera Libije Moamera Gadafija o razvoju događaja u toj sjevernoafričkoj zemlji i drugim arapskim zemljama poslije nasilnog svrgavanja legitimnih vlasti se obistinjuju – izjavio je brat bivšeg libijskog predsjednika, lider Fronta za nacionalnu borbu u Libiji i nekadašnji koordinator libijsko-egipatskih odnosa Ahmed Gadaf el Dam.

Devet godina poslije završetka “Arapskog proljeća”, što je naziv za talas demonstracija, protesta i pobuna u prevashodno arapskim zemljama, koji je počeo 17. decembra 2010. godine, Libija je od najbogatije zemalje u Africi postala ratom opustošena zemlja koja živi praktično bez centralne vlade.

Nekada prosperitetni Libijci svakodnevno se suočavaju sa nestašicom hrane, goriva i lijekova, nestankom električne energije. Zauzeti preraspodjelom moći, novi lideri nisu u stanju da ujedine zemlju i započnu rekonstrukciju infrastrukture i privrede.

“Gadafi je bio istoričar i revolucionar sa životnim iskustvom. Imao je informacije o prijetnjama u regionu Bliskog istoka… Upozoravao je na to još ’80-ih godina, sve je to zabilježeno. I sada se, nažalost, sve što je predvidio tačno ispunjava – rekao je on.

U martu 2011. godine, Gadafi je upozorio da bez stabilne Libije neće biti nikoga ko će kontrolirati bezbroj izbjeglica iz Afrike i Bliskog istoka koji će bježati u Evropu.
“Milioni izbjeglica preplavit će evropske granice i definitivno iznenaditi zapadne političare. Milioni crnaca preko Mediterana mogu prijeći u Francusku i Italiju, ali Libija igra ulogu u sigurnosti na Mediteranu. Vjerujte, Mediteran će postati more haosa – izjavio je libijski lider samo sedam mjeseci prije nego što je brutalno pogubljen.

Niko ga nije slušao. Umjesto toga, Zapad je pokrenuo vojnu intervenciju da sruši Gadafija s vlasti i od Libije nije ostalo ništa. Likvidiran je u rodnom Sirtu, njegovom najjačem uporištu i skloništu metkom u želudac i glavu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending