Pratite nas

Zanimljivosti

Kad je vidio šta je stiglo, plakao je na sav glas: HTIO DA OBRADUJE ŽENU ZA ROĐENDAN, SKUPO PLATIO POKLON, ALI… (Video)

Published

on

Proslava rođendana nezamisliva je bez torte, bez obzira na to koliko godina imamo. U želji da obraduje suprugu, tiktoker Džek odlučio je da joj za rođendan naruči slatko iznenađenje.

„Jedino što je moja supruga poželjela za rođendan bila je torta – otkrio je Džek na TikToku.

Na internetu je pronašao prelijepu roze tortu u obliku srca sa natpisom “Sretan rođendan, princezo”, okružen vijugavim šećernim ukrasima i biserima. Oduševljen izgledom torte, odmah ju je naručio. Ali, kad je isporuka stigla na kućnu adresu, Džek se uhvatio za glavu: torta koja je stigla nije bila ni nalik onoj sa fotografije.

Istina, torta koja mu je isporučena takođe je bila u obliku srca i roze boje, ali tu su sve sličnosti sa tortom koju je naručio prestale. Na vrhu nije bilo nikakvog natpisa, već je centralno mjesto zauzimala jedna jagoda kao svjećica. Poslastičar je pokušao da rekreira vijuge od šećera sa strane, ali je taj pokušaj propao; umjesto vijuga stajale su nespretno poresane kuglice kao dekoracija. Dodatno, Džek je za ovu poslasticu izdvojio nevjerovatnih 145 dolara, blizu 300 KM.

„Vidite, ovako izgleda kad 145 dolara bacite u vodu – napisao je tiktoker u opisu video-snimka torte koja je za kratko vrijeme postala viralna.

Džek je bio očajan što je torta stigla u posljednji čas i više nije imao prilike da ode po novu koja će estetski zadovoljiti ukus njegove supruge.

Proslava rođendana nezamisliva je bez torte, bez obzira na to koliko godina imamo. U želji da obraduje suprugu, tiktoker Džek odlučio je da joj za rođendan naruči slatko iznenađenje.

– Jedino što je moja supruga poželela za rođendan bila je torta – otkrio je Džek na TikToku.

Na internetu je pronašao prelepu roze tortu u obliku srca sa natpisom “Srećan rođendan, princezo”, okružen vijugavim šećernim ukrasima i biserima. Oduševljen izgledom torte, odmah ju je naručio. Ali, kad je isporuka stigla na kućnu adresu, Džek se uhvatio za glavu: torta koja je stigla nije bila ni nalik onoj sa fotografije.

Istina, torta koja mu je isporučena takođe je bila u obliku srca i roze boje, ali tu su sve sličnosti sa tortom koju je naručio prestale. Na vrhu nije bilo nikakvog natpisa, već je centralno mesto zauzimala jedna jagoda kao svećica. Poslastičar je pokušao da rekreira vijuge od šećera sa strane, ali je taj pokušaj propao; umesto vijuga stajale su nespretno poređane kuglice kao dekoracija. Dodatno, Džek je za ovu poslasticu izdvojio neverovatnih 145 dolara, odnosno nešto više od 15.000 dinara.

“Vidite, ovako izgleda kad 145 dolara bacite u vodu – napisao je tiktoker u opisu video-snimka torte koja je za kratko vrijeme postala viralna.

Džek je bio očajan što je torta stigla u poslednji čas i više nije imao prilike da ode po novu koja će estetski zadovoljiti ukus njegove supruge.

Pratioci su pokušavali da ga utješe kroz komentare.

„Tvoja supruga će biti impresionirana što si se uopšte potrudio da joj naručiš tortu.Važan je trud. Pokušao si i to je u redu.

Možda ako nabaviš neko cvijeće i ukrasiš tortu, to će joj promijeniti izgled. Drago mi je što si pokušao.

I ja sam pokušao da napravim ovakvu tortu kao što si ti naručio. To je veoma teško. Potrebno je oko 200 dolara i mnogo ponovljenih pokušaja!

Obriši suze. Divno je što si poželio da obraduješ suprugu tortom, ali i ovu možete zajedno da pojedete i da se do kraja života kroz smijeh sjećate kako je torta izgledala – bili su neki od komentara ispod ovog snimka. (Naj portal)

@andreaandlewis

$145 down the drain 😇 the ONLY thing she asked for today was a cute cake & now there’s nothing i can do 😔 #andreaandlewis #birthdaycake

♬ OG THE PASTELS – Kneely_Knight

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending