Pratite nas

Poznati

Kad se časte i marišu Goca Božinovska i Vesna Rivas: KOLIKO JE KOJA IMALA ZAGONDŽIJA, A ONDA PLJUS – ŠAMARČINA

Published

on

Mada su i one od krvi i mesa, te da imaju “svoju žutu minute”, ipak duča dvije dame uvijek je izazivala posebne reakcije. Tako je bilo i kada su se pomarisale Goca Božinovska i Vesna Rivas.

Bilo je to prije osam godina, kada su učestvovale u rijalitiju “Farma”. Naime, pjevačice Vesna Rivas i Goca Božinovska vrijeđale su jedna drugu, a onda se počupale.

Pjevačice su prije tuče razmijenile ružne riječi – od toga koja je “d*olja”, koja je imala 300 j*bača, sve dok nije pljusnuo prvi šamar. Obje su diskvalifikovane, ali nakon negodovanja javnosti, produkcija je vratila obje takmičarke. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending