Pratite nas

Poznati

Kad žena prosi muškarca: ROMANTIČNE SCENE NA KONCERTU ZORICE BRUNCLIK

Published

on

Pjevačica Zorica Brunclik održala je koncert u Zrenjaninu na kojem je krunisana i jedna ljubav.Neobične stvari su se događale i to na koncertu zvijezde koja, ako bi se gledalo, kroz prizmu sreće, baš i nije osoba koja bi u bračnim vodama nekome mogla donijeti sreću.

Poznato je da je Zorica žena sa tri braka iza sebe, tek je sa Kemišem doživjela pravu sreću. Vjerovatno, ovi ljudi ne bi željeli da dožive njenu sudbinu, ali su odlučili da se zakunu pred njom i nekoliko hiljada posjetilaca Zoricinog koncerta.

Inače, ovo je bila po mnogo čemu neobična prosidba. Naime, djevojka je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i zaprosi dečka.

„Aplauz za ljubav. Dešavalo se na koncertima da momak prosi djevojku, a sada djevojka hoće njega da zaprosi. Molim vas malo strpljenja, je l’ on pobježe ili se probija? Sandra hoće da zaprosi Branka – rekla je ona.

Zorica je izvela par na binu, nakon čega je izvjesna Sandra kleknula, te upitala dečka da li želi da se oženi sa njom, na šta je on potvrdno ogovorio.

Oboje su u ozbiljnijim godinama, pa ih je Zorica upitala

„Da niste matori za vjenčanje““?

Dobila je negaivan odgovor, uz opasku da ljubav ne poznaje granice.

Par je dobio veliki aplauz, a potom im je Zorica zapjevala pkesmu “Sve je ljubav. (Naj portal)

@black_womaaan

😂😂😂 #danipiva #danipivazrenjanin #prosidba

♬ original sound – crna žena

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending