Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je hodža Kasim spasio porodicu Omerović od vlaške magije: POS'O KUĆA, KUĆA POS'O, A MI NA PROSJAČKOM ŠTAPU

Published

on

Posljednje tri godine sam bio pod uticajem vlaške magije i izgubio nafaku. Supruga i ja smo radili od jutra do mraka, a dolara u kući nikada nismo imali. Do tada smo živjeli odlično.

U početku sam mislio da je to zbog svjetske krize, ali sam prošle godine, ipak, posumnjao da imamo posla sa nečastivim. Obratio sam se za pomoć hodži Kasimu.

Rodom sam iz Podrinja. Cijeli svoj radni vijek ostavio sam na građevinama diljem američkih saveznih država. Kasno sam se oženio, tek u tridesetoj godini i kasno dobio djecu, želio sam da im podarim svu ljubav i materijalnu sigurnost. Posebno sam ulagao u njihovo školovanje.
Sam sebi nikada nisam bio bitan. Prvo sam radio uz Sloveniji i tu sam se oženio, a onda smo se preselili u Njermačku. Tada smo imali jedno dijete. Iz Njemačke smo konkurisali za američku vizu i dobili je. Početak života u Americi nije bio nimalo lagan. U Americi smo dobili i drugo dijete.

Tada sam ja počeo da radim još i više, jer se u Americi cijeni samo rad. Za dvije godine sam savladao engleski jezik, a nije mi bilo teško raditi bilo šta. Šibali su me i vjetar, i kiša i suša.

Pjesma legende Ekrema Jevrića „Pos'o kuća, kuća pos'o“ kao da je bila pisana za mene.

Za kratko vrijeme uspio sam sa suprugom da otplatim kredit. Čak smo do 2019. godine uspjeli i finu svotu novca uštedjeti. A onda je sve krenulo po zlu.

I dalje smo radili istim tempom, ali novac kao da se topio. Plate smo trošili čim bi ih primili. Kada bi sabirali i oduzimali gdje su otišle, nikada nismo uspijevali dokučiti. U početku smo mislili da je zbog ekonomske krize… Pravdali smo se time kada bi posegnuli za ušteđevinom.

Skoro tri godine smo živjeli od ušteđevine, a onda se u meni nešto prelomilo. Sve to postalo mi je jako čudno. Prestao sam se tješiti da je to zbog krize, jer ona na mene nije ostavljala nikakvog traga. I dalje sam radio kao i prije, plata je bila redovna.

Tada sam počeo sumnjati da imam posla sa nečim natprirodnim. Kao da su mi se oči otvorile. Znao sam da mi treba pomoć jer je besparica ostavila traga i na moj porodični život. Svađao sam se sa suprugom iz dana u dan.

Nazvao sam brata u Bosnu i ispričao mu šta se dešava. Pitao sam da li zna nekoga ko bi mi mogao dati neki savjet ili pružiti pomoć.
Posavjetovao me je da nazovem hodžu Kasima. I ja sam tako postupio. A kada sam nazvao ovog hodžu, on me nakon nekoliko minuta gledanja u moju zvijezdu upitao „da li smo se družili sa ljudima s kojima smo naglo prekinuli prijateljstvo“.

Odgovorio sam potvrdno, te objasnio da smo prekinuli prijateljstvo zbog različitih stavova o prilikama u bivšoj Jugoslaviji, a posebno u BiH.
Hodža Kasim mi je objasnio da su oni iz osvete na moju porodicu „bacili“ vlašku magiju kojoj je bio cilj da uništi moju sreću i nafaku.

Kako u BiH nismo mogli doći, hodža Kasim nam je radio duhovne tretmane na daljinu. Bilo je jako tegobnih situacija; na momente bi se preznojavali, drhtali, povraćali, čak i gubili svijest.

Moprali smo i dosta toga u kući ukloniti. Jedne prilike hodža nam je rekao da pratimo jednu saksiju sa cvijećem, koje moja žena posebno njeguje i voli. Ona ga je redovno zaljevala.

„Ali, kada se počne sušiti, znajte da smo uspjeli očistiti vaš dom od vlaške magije“ – govorio je hodža Kasim.

I zaista, u roku od nekih desetak dana to cvijeće se sasušilo. Spalio sam i kravatu koju sam dobio za rođendanski poklon od mojih nazovi prijatelja. Žena je spalila neke pokućnice.

Uglavnom, nakon 42 dana primijetili smo da sve teče po starom. U kuću nam se vratila nafaka i sloga.

Hodža Kasim iz Travnika je jedan od najuspješnijih duihopvnih iscjelitelja u regiji. „Specijalizirao“ se za borbu protiv svih vrsta magija, te sihira i džinam naravno uz pomoć Kur'anskih molitvi i posebnih metoda.

Na stotine je teških i bolnih sudbina u njegovoj ordinaciji, koje su sretno završene uz pomoć njegovih duhovnih tretmana i metoda. Pomaže svim ljudima koji njegovu pomoć zatraže, bez obzira na vjersku, nacionalnu, ideološku ili neku drugu pripadnost.

O Kasimovim nevjerovatnim sposobnostima fascinirani su i ljekari, jer je javna tajna da je na stotine duševnih bolesnika, za koje zvanična medicina nije imala adekvatnu terapiju, spasio muka.

Kroz „njegove ruke“ prolazili su opsihireni ljudi svih uzrasta, nacija i profila. Primao je i liječio političare, advokate, sportiste, estradne zvijezde, glumce, doktore, vojna lica, poduzetnike, muslimane, kršćane, ateiste….

“Svi su, uz Allahovu pomoć, otišli zdravi. Jedino ja, ponekad padnem. Nedavno sam imao slučaj džinske osvete prema meni i mojoj porodici. Osam sati sam se borio da istjeram deset džina iz jedne političarke. I istejrao sam ga, ali onda se jedan džin iz te grupe počeo svetiti meni. Bio sam na izmaku snaga… Nekoliko dana je trajala naša borba – kazao nam je na kraju Kasim.

Kontakt telefon hože Kasima 061 743 484. Pozivni broj za BiH je 00387.

Pročitajte i ovo:

Upoznajte Vidovitog hodžu Kasima iz Travnika: SIHIRI I MAGIJA MOGU DOVESTI I DO SAMOUBISTVA

Nastavi čitati

Vidoviti ljudi

Iza Hriste su decenije uspješnog rada: VIDI I OTKLANJA LJUBAVNE ILI POSLOVNE PROBLEME, NEMA LAŽNIH OBEĆANJA

Published

on

O Vidovitoj Hristi zna se širom Balkana i svijeta. Decenijama slovi kao jedna od najuspješnijih i najpoštenijih vidovnjakinja. Njene karte i treće oko rijetko pogriješe, a duhovni tretmani i rituali su učinkoviti, efikasni i djelotvorni za brojne nevolje, koje zadese ovozemaljskog čovjeka, a vezane su sa magijom, prokletstvom, urocima, lošom karmom…

Ono što je najvažnije Vidovita Hrista kontaktira sa klijentima putem video čata ili susretima i tretmanima „oči u oči“.

Vidovita Hrista je poznata u regionu i inostranstvu po jedinstvenim ritualima i sposobnošću da otkloni negativnu enrgiju, magiju, zaostala prokletstva. Vidi i otklanja svaki vaš problem. Rješava ljubavne probleme. Vraća voljenu osobu, mir i blagostanje u dom. Pomaže kod otklanjanja ovisnosti od poroka. Izrađuje lične i porodine amajlije za sreću i nafaku.

Najvažnije od svega je njena iskrenost. A istina je, ma kako bila bolna, najvažnija. Hrista otvoreno kaže da li vam može pomoći. Nema lažnih obećanja!

Kontakt telefon, viber ili Wacap Vidovite Hriste je: 00381 64 592 26 85

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending