Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je Vidovita Rabija skinula prokletstvo sa porodice Sućeska: NAŠA SREĆA JE BILA ZAKLJUČANA KATANCEM

Published

on

Porodica Sućeska je rodom iz Podrinja. Devedesetih godina prošlog vijeka, u vrijeme ratnih dešavanja, uspjela je sačuvati živu glavu,. Kada priča o tim vremenima, naš sagovornik Meho, se sjeća da se četiri dana krio u septičkoj jami, a da su ga u tom periodu bili oplakali i majka, i supruga…

Kao izbjeglice jedno vrijeme su boravili u Hrvatskoj, a odatle se prebacili u Dansku. Ovaj vrijedni domaćin , sa suprugom i dvije kćeri, je u Danskoj  pronašao novi dom. Krenuli su od nule, ali su, za relativno kratko vrijeme, vlastitim radom i trudom, uspjeli da se ponovo stabilizuju. A onda su, jedna za drugom, počele pristizati nevolje.

Prvo je stariju kćerku, 35-togodišnju Sanelu, iznenada, gotovo bez objašnjena, ostavio momak s kojim je bila u ozbiljnoj vezi, i za kojeg se trebala udati. Potom se ona teško razboljela. Zbog bola i otoka u koljenu dva puta je ležala na operacijskom stolu, a kada su joj se na nozi pojavile gute, ljekari su od nje digli ruke. U međuvremenu je ostala bez posla, svakoga dana i psihički je propadala, u jednom trenutku umalo sebi nije oduzela život tabletama.

Istovremeno, njena mlađa sestra Jasmina patila je od svakodnevnih glavobolja, majka se sve teže kretala, a oca su počeli mučiti nesnosni bolovi u želucu.

“Nema ljekara kojeg nismo obišli u Danskoj. Sve specijalističke pretrage su govorile da nemamo zdravstcvenih tegoba. Na kraju su nam uključili psihijatre i tablete za smirenje i spavanje – priča naš sagovornik.

Kako je vrijeme prolazilo, a kompletna porodica kopnila i bila na granici ludila, Mehina sestra je počela da traži spasa za brata i njegovu porodicu kod hodža i travara. Bila je, kod nekog hodže u Salzburgu, samo se nadavala eura, nikakvog pomaka nije bilo. Pokušala je i kod jedne iscjeliteljke iz Sarajeva, a onda se javila Vidovitoj Rabiji.

“Vi u svome okruženju imate dušmane. Truju vas sihirima. Može se sve ovo skinuti, a kada počnemo uklanjati sihire, pratite osobu koja će vam doći u kuću i samo će se početi stresati, kao da je hvata zima – govorila je Vidovita Rabija.

Prvo je započela tretmane na najstarijoj kćerki, jer je bila najteži slučaj. Zahvaljujući Rabijinim molitvama iz časnog Kur'ana i njenoj učenoj vodi, Sanela, nakon 15 tretmana, tvrdi da je ponovo i fizički i psihički potpuno zdrava osoba.

“Nakon jednomjesečnih tretmana kod Rabije nestale su i Jasminine glavobolje, i moji želučani problemi, a i supruga se sada mnogo lakše kreće. Rabija je uništila zlo koje je, zbog ljubomore, došlo od naših komšinica, sa kojima smo godinama bili prijatelji – kaže Meho.

Ona se zaista jedno jutro stresala u našoj dnevnoj sobi, kao da je dobila groznicu. A onda je trebalo pronaći katanac preko kojeg je ta vještica zaključala našu nafaku i sreću.

“Našli smo ga u saksiji cvijeća. Rabija je na njega učila Kur’anske dove, a onda smo ga bacilli u rijeku. Dobili smo i hamajlije zaštitnice za sve ukućane – ispričao nam je Meho Sućeska, prepun riječi zahvalnosti čuvenoj dobojskoj iscjeliteljki Rabiji.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending