Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je Vidovita Rabija zaustavila jedan mladi život na putu u pakao droge: SESTRA BLIZANKA ĆE OZDRAVITI, KADA JOJ SE BRAT PRESTANE DROGIRATI

Published

on

Iscjeliteljki Rabiji se početkom ove godine javila u popodnevnim satima vidno potrešena i zabrinuta gospođa (36 godina). Kao da je neko podijelio na pola, iscijeđena, blijeda, umornog pogleda, drhtavim glasom će:

„Gospođo, Rabija, hoću li dočekati da se moja kćerka ikada nasmije?

Bolno pitanje odjeknulo je praznom prostorijom, a majčino cijelo tijelo se treslo od snažnih drhtaja, vjerovatno dirigiranih iz njene utrobe, srca, mozga, vena. Skoro nečujno je izgovorila kćerkin datum rođenja, njeno ime, pa onda svoje….

Vidovita Rabija nekoliko minuta šuti, otvara djevojkinu tvijezdu, analizira, pa će:

„Jel vaša kćerka ima brata? Kao da je blizanac ili postoji ljubav i povezanost među njima kao da su blizanci?

Zabrinuta majka odgovara da ima brata blizanca, pet minuta mlađeg od nje.

Otvara se. Priča da su blizanci, da su jako vezani jedno za drugo, ali tokom posljednjih pola godine kćerka je teško bolesna, obilazi ljekare i bolnice, ali niko ne moćže da utvrdi uzroke njenog duševnog stanja. Smjestili su je na ispitivanje na Psihijatrijsku kliniku. Samo plače, ne može na noge, nema sna. Na momente se smije, skače od radosti, a onda opet padne. Bespomoćno koluta očima, kao da traži pomoć, ali ništa ne progovara.

Sin, brat blizanac je zdrav. Malo je popustio u školi. Ima svoje društvo. Nemamo sa njim problema. Jedino mu zamjeramo što sve češće ostaje s društvom vani, ali mu ne stavljamo nikakve zabrane – dodaje majka.

Vidovita  Rabija i dalje prebire po vjerskim knjigama, na momente odluta. Knjige, “treće oko” i njene vizija ukazuju na jednu drugu adresu, na tog “zlatnog” sina, blizanca. On kao da tone, kao da je zaglibio u svijet ovisnosti, u lošem je društvu, a sestra blizanka to osjeća.

„Ona će ozdraviti. Zapravo ona nije uopće bolesna, već pati zbog svoga brata. A on kao da je upao u loše društvo. Krenuo je lošim putem. Njega pratite i spašavajte. Kad njega spasite i zaustavite i kćerka će ozdraviti – objašnjavala je Vidovita Rabija.

Zabrinuta majka je tog trenutka bila i zbunjena. U šoku i nevjerici. Dugo su razgovarale, a majka je odlučila da posluša Rabijine savjete, te je preuzela učebz vodu i hamajlije zaštitnice.

U roku od nepuna dva mjeseca je otkrila istinu. Pronašla je kod svoga sina drogu. Sada traje njena borba da ga vrati na pravi put. Sin odlazi na terapije, pod strogim je roditeljskim nadozorm. Čak i pod sestrinim, jer oni se ponovo druže, zajedno izlaze.

U moru lažnih vidovnjaka i iscjelitelja, koji nude svoje usluge preko interneta, ljudima kojima je potrebna pomoć najteže je pronaći osobu, koja ima svoj pravi identitet i tačnu adresu, a uz to znanje i sposobnost. Vidovita Rabija nije šarlatan, niti prevarant, a ima ogromnu moć.

Vidovita Rabija je “luka spasa” za sve izgubljene, uplašene ili prevarene. Iza nje su decenije uspješnog rada, poznata je širom Bosne, Balkana, Evrope… Važi za jednu od najuspješnijih i najcjenjenijih vidovnjakinja i bijelih magova.

Rabija ima posebne rituale i metode za skidanje svih magija. To je osoba, koja nakon što sa njom stupite telefonski ili video linkom u kontakt, ako su potrebni tretmani predlaže kako najlakše, uiz Božiju pomoć, riješiti se svih tegoba.

“Neki mi klijenti dođu lično, mada neki izbjegavaju takve susrete. U tom slučaju pristupam tretmanima preko fotografija ili video linkom – otkriva nam Vidovita Rabija.

Vidovita Rabija, koja ima poseban dar da pomaže ljudima, bez obzira odakle se javljaju, koje su vjere ili statusa, ima način da vam pomogne, a dokazi toga su njeni klijenti koji su rasuti po cijelom svijetu.

Rabija je svoj duh jačala dugi niz godina, rođena je sa nesvakidašnjim darom a svoj talenat je usmjerila ka tome da pomaže onima kojima je pomoć od viših sila neophodna. Za nju kažu da je ekspert za crnu magiju, bez obzira o kojoj vrsti je riječ. Rabija otkriva da li ste pod uticajem zle sile i otkriva ko vam je želio to zlo i uklanja njeno djejstvo.

Ako nemate sreće u ljubavi, ako vas je partner napustio ili vam je nevjeran, Rabija svojim darom i iskustvom je u stanju da popravi svaki vaš ljubavni problem ili nedoumicu.

Svaki klijent dobija i hamajlije koje će mu u daljnoj budućnosti pomoći sa mnogim stvarima koje su vezane za ljubav, posao, porodicu. One će ga takođe i štititi od svih negativa i crne magije, dušmana i neprijatelja kao i lažnih prijatelja!

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

 

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending