Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je Vidoviti Ado skinuo prokletstvo sa porodice Simić iz Kragujevca: U TOJ UKLETOJ KUĆI SIN MI JE POČEO MJESEČARITI

Published

on

U čarolije, gatke, prokletstva, duhove i vampire nikad nisam vjerovala. Za te stvari čula sam samo putem filmova i knjiga čija je tematika naučna fantastika.

Međutim, prije tri godine, sa useljenjem u novu kuću, čudna dešavanja su me uvjerila da paralelne sile i svjetovi, ipak, postoje i mogu da utječu na ovozemaljska zbivanja – govori na početku svoje priče Mirjana M. Simić iz Kragujevca.

“Sad mi je jasno zašto smo za jeftine novce kupili tu kuću. Bila je ukleta! Godinama smo bili svjedoci čudnih dešavanja. Naveče zatvorene prozore, Mirjana je ujutro nalazila otvorene, kuhinjski pribor je nestajao sam od sebe, a onda joj je i sin počeo nestajati.

Paralelno sa petim rođendanom mog sina Nedjeljka, uselili smo se u novu kuću, na periferiji Kragujevca. Kuća je bila zapuštena, ali jeftina, što je nama svakako odgovaralo. Ja sam tada bila bez zaposlenja. Podigli smo kredit, zadužili se na sve strane i opremili naš novi dom skromno, ali po svom ukusu. Podstanarskog života bilo nam je na vrh glave – opisuje gospođa Simić.

Nestanak djeteta
Međutim, početnu euforiju zbog useljenja u novi dom, prekinula su čudna dešavanja. Naveče zatvorene prozore, Mirjana je ujutro nalazila otvorene, kuhinjski pribor je nestajao sam od sebe, a onda joj je i sin počeo nestajati.

„U jeku svih tih novih i čudnih dešavanja, jedno veče sam otišla u susjednu sobu da obiđem Nedjeljka, i ugledavši prazan krevet, pomislila sam da mi je dijete neko kidnapovao. Suprug i ja pronašli smo ga u obližnjem parku, kako sjedi na klupi u pidžami. Bio je miran, pomalo zbunjen, a ja sablažnjena. I narednih dana i noći, čudne stvari su se nastavile događati – priča naša sagovornica.

I pored toga što je bdjela nad djetetom, a vrata zaključavala, ona je Nedeljka nerijetko u osvit zore pronalazila van kuće. Iz sna su je trzali zvukovi, nalik zveketu lanaca, da bi potom primijetila nestanak djeteta.

Ukleta kuća
„Trajalo je to tri godine. Mislim da nema psihijatra u cijeloj Srbiji kome se nisam obratila za pomoć. Govorili su mi svi da je ponekad normalno da djeca mjesečare, a ja sam umirala od straha da mi neko ne otme ili povrijedi dijete. Iz očaja smo počeli konsultovati raznorazne parapsihologe, vidovnjake pa i hipnotizere.

U potrazi za spasom i lijekom, okrenuli smo se Bosni. Stupili smo u kontakt sa VIdovitim Adom iz Doboja. Tu je i bio kraj naše potrage.

„Vašeg sina šejtani (đavoli) istjeruju iz kuće, pa ga vi zato nalazite kako mjesečari. On u snu viđa prikaze i na rubu je ludila, ali se plaši da razgovara o tome. Živite u ukletoj kući, iz koje se morate hitno iseliti. Ostale probleme riješit ću ja uz Božiju pomoć – rekao je Ado, i svojim učenjem iz Kur'ana, te hamajlijama zaštitnicama stavio tačku na naše trogodišnje muke i patnje.

On je uspio odagnati od nas prokletstvo koje smo dobili u kompletu sa kućom. Sada stanujemo u centru Kragujevca, u novosagrađenom kompleksu stambenih zgrada, naš Nedeljko je odličan učenik i polako ali sigurno se navikavamo na jedan novi život, kojeg ne remete đavoli, duhovi i ostale čudne pojave.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402.(Naj portal/Marketing)

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending