Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je Vidoviti Ado skinuo prokletstvo sa porodice Simić iz Kragujevca: U TOJ UKLETOJ KUĆI SIN MI JE POČEO MJESEČARITI

Published

on

U čarolije, gatke, prokletstva, duhove i vampire nikad nisam vjerovala. Za te stvari čula sam samo putem filmova i knjiga čija je tematika naučna fantastika.

Međutim, prije tri godine, sa useljenjem u novu kuću, čudna dešavanja su me uvjerila da paralelne sile i svjetovi, ipak, postoje i mogu da utječu na ovozemaljska zbivanja – govori na početku svoje priče Mirjana M. Simić iz Kragujevca.

“Sad mi je jasno zašto smo za jeftine novce kupili tu kuću. Bila je ukleta! Godinama smo bili svjedoci čudnih dešavanja. Naveče zatvorene prozore, Mirjana je ujutro nalazila otvorene, kuhinjski pribor je nestajao sam od sebe, a onda joj je i sin počeo nestajati.

Paralelno sa petim rođendanom mog sina Nedjeljka, uselili smo se u novu kuću, na periferiji Kragujevca. Kuća je bila zapuštena, ali jeftina, što je nama svakako odgovaralo. Ja sam tada bila bez zaposlenja. Podigli smo kredit, zadužili se na sve strane i opremili naš novi dom skromno, ali po svom ukusu. Podstanarskog života bilo nam je na vrh glave – opisuje gospođa Simić.

Nestanak djeteta
Međutim, početnu euforiju zbog useljenja u novi dom, prekinula su čudna dešavanja. Naveče zatvorene prozore, Mirjana je ujutro nalazila otvorene, kuhinjski pribor je nestajao sam od sebe, a onda joj je i sin počeo nestajati.

„U jeku svih tih novih i čudnih dešavanja, jedno veče sam otišla u susjednu sobu da obiđem Nedjeljka, i ugledavši prazan krevet, pomislila sam da mi je dijete neko kidnapovao. Suprug i ja pronašli smo ga u obližnjem parku, kako sjedi na klupi u pidžami. Bio je miran, pomalo zbunjen, a ja sablažnjena. I narednih dana i noći, čudne stvari su se nastavile događati – priča naša sagovornica.

I pored toga što je bdjela nad djetetom, a vrata zaključavala, ona je Nedeljka nerijetko u osvit zore pronalazila van kuće. Iz sna su je trzali zvukovi, nalik zveketu lanaca, da bi potom primijetila nestanak djeteta.

Ukleta kuća
„Trajalo je to tri godine. Mislim da nema psihijatra u cijeloj Srbiji kome se nisam obratila za pomoć. Govorili su mi svi da je ponekad normalno da djeca mjesečare, a ja sam umirala od straha da mi neko ne otme ili povrijedi dijete. Iz očaja smo počeli konsultovati raznorazne parapsihologe, vidovnjake pa i hipnotizere.

U potrazi za spasom i lijekom, okrenuli smo se Bosni. Stupili smo u kontakt sa VIdovitim Adom iz Doboja. Tu je i bio kraj naše potrage.

„Vašeg sina šejtani (đavoli) istjeruju iz kuće, pa ga vi zato nalazite kako mjesečari. On u snu viđa prikaze i na rubu je ludila, ali se plaši da razgovara o tome. Živite u ukletoj kući, iz koje se morate hitno iseliti. Ostale probleme riješit ću ja uz Božiju pomoć – rekao je Ado, i svojim učenjem iz Kur'ana, te hamajlijama zaštitnicama stavio tačku na naše trogodišnje muke i patnje.

On je uspio odagnati od nas prokletstvo koje smo dobili u kompletu sa kućom. Sada stanujemo u centru Kragujevca, u novosagrađenom kompleksu stambenih zgrada, naš Nedeljko je odličan učenik i polako ali sigurno se navikavamo na jedan novi život, kojeg ne remete đavoli, duhovi i ostale čudne pojave.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402.(Naj portal/Marketing)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending