Pratite nas

Astrologija

Kako se astro znaci nose sa prevarom: JARAC NE OPRAŠTA, RIBE VRAĆAJU “MILO ZA DRAGO”, LAV PIJE “KRV NA SLAMČICU”

Published

on

Teško je suočiti se sa istinom i prihvatiti da vas je partner iznevjerio. Reakcije ljudi na prevaru su različite, neki mogu da oproste, dok je za druge to definitvno kraj ljubavi. Evo kako se svaki od 12 znakova ponaša kada sazna da je prevaren:

Ovan
Ovnovima su iskrenost i vjernost najvažniji. Ako pređete granicu i narušite mu ove osnovne vrijednosti znajte da ćete morati da se nosite sa ozbiljnim posljedicama. Ovan je spreman čak i da pozove vaše roditelje ili šefa i sve im ispriča, a ni društvene mreže neće zaobići. Ubrzo će svi iz vašeg okruženja znati šta ste uradili.

Bik
Ako povrijedite Bika, budite spremni na to da će se on osvetiti. Neće se smiriti dok vas ne bude vidio kako patite. Dugo će pamtiti to što ste ga povrijedili i strpljivo će čekati priliku da vam vrati i gore nego što možete da zamislite. Uložiće vrijeme, energiju i mozak kako bi napravio detaljan plan, a onda kreće u akciju zvanu osveta.

Blizanci
Blizanci su veoma osvetoljubivi. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Doslovno. Toliko će se naljutiti da u prvom momentu neće znati šta da rade, ali kad se malo smire i razmisle, onda vam nimalo neće biti prijatno.

Rak
Ako se osjećate loše zato što ste prevarili Raka, e pa – osjećećete se još gore. Oni neće imati izlive bijesa i neće bacati i uništavati stvari po kući kao Blizanac. Rak će pronaći način da vam nabije osjećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte da se iznenadite ako kažu vašoj porodici šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.

Lav
Ako prevarite Lava, računajte na to da će on to iskoristiti kako bi preuzeo potpunu kontrolu nad vama. Naravno, ako uopšte odluči da vam oprosti. Moraćete da mu podnosite račun za svaki svoj korak jer vam više ne vjeruje. Ako želite da povratite izgubljeno povjerenje moraćete da se dokazujete i ponovo zadobijete njegovu ljubav i naklonost.

Djevica
Na početku Djevica će biti zbunjena, razmišljaće da li je ona kriva za to. Ipak, kad shvati šta se dogodilo dobićete “etiketu” prevaranta i nekog kome se više ne može vjerovati. Računajte i na to da će vam uzeti nešto što vam je veoma drago,

Vaga
Nakon što se oporavi od početnog šoka, Vaga će naći svaki mogući način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome.

Škorpija
Nemojte da vas zavara Škorpijina smirenost. U početku ona će se ponašati kao da ga to uopšte ne dotiče. Ipak, vrijeme će iskoristiti da smisli način na koji će da vrati sve “milo za drago”.

Strijelac
Kad sazna za prevaru, to je to. Strijelac neće više s vama komunicirati nikad. Ako zajedno živite, izbaciće vaše stvari na ulicu i preko porodice ili prijatelja će vam poručiti ono što želi. Za njega je ova priča završena.

Jarac
Jarac prevaru ne oprašta. Šta je bilo s vama, bilo je. Jarac vam više neće dozvoliti da priđete njemu i njegovom životu. Nastaviće da ga živi bez vas, potajno će patiti, ali nikada više vam neće dozvoliti da mu se približite.

Vodolija
U prvom trenutku nakon što sazna za prevaru Vodolija će poluditi, napraviće scenu, a onda kad se smiri jednostavno će pokupiti svoje slomljeno srce i nestati iz vašeg života, zauvijek.

Ribe
Ribe su veliki emotivci. One će plakati danima i neće moći da shvate šta se zapravo dogodilo. A kada ih prođe tuga na njeno mjesto stupa bijes. Nemojte se iznenaditi ako vam probuši gumu na autu ili uradi nešto slično. Nakon što vam na neki način vrati “milo za drago” ponašaće se kao da se ništa nije dogodilo. Nastaviće svojim putem, ali sama, naravno. (Naj portal)

Nastavi čitati

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending