Pratite nas

Info

Kakvi smo to ljudi: POGLEDAJTE SNIMAK NA KOJEM MUŠKARAC ISMIJAVA PALESTINCE JER NEMAJU STUJE I VODE (Video)

Published

on

Oči cijelog svijeta su uprte na Bliski istok, gdje je ponovo progovorilo oružje između Izraela i snaga koje se bore za dostojanstvo i državu Palestinaca. Malo je poznato da danas živi oko 5,6 miliona palestinskih izbjeglica. Bježe od izraelskih progona i ponižavanja.

Nakon nedavnog napada Hamasa, za koji se tvrdi da je najveći napad na Izrael u posljednjih nekoliko godina, Izraelska vlada je u nedjelju, 8. oktobra, proglasila “ratno stanje”. Spremaju se za kopneni napad…

Na društvenim mrežama se pojavio snimak u kojem muškarac provocira Palestince zbog činjenice da nemaju električne energije i da im je voda teško dostupna.

On u videu pokazuje kako pije vodu sa česme i ciničnim osmijehom gleda u kameru.

Također, pokazuje na svoj televizor i punjač aludirajući na to da Palestinci nemaju struju i da žive u teškim uslovima. Pali i gasi svjetlo u sobi te pušta vodu u WC šolji.

Jedan korisnik je komentarisao: “Duboko u njihovim srcima i snovima, postoji strah, ne znajući kada će se stvari promijeniti i kakav će život biti nakon toga”.

Dok je drugi napisao: “Kako se možeš nazvati čovjekom nakon ovoga?”. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending