Pratite nas

Astrologija

Kakvi su horoskopski znaci kad plešu: DJEVICE NEUMORNE, JARAC – KRALJ PODIJUMA, VODOLIJA CUPKA

Published

on

Kakve ritmove vole, da li su zbunjevi, šlampavi ili majstori na plesnom podijumu.

Ovan
Pripadnici ovog znaka vrlo su energični, pa su takvi i kao plesni partneri. Kako bi bili u centru pažnje, u stanju su da izmisle plesne pokrete koje do sada niko nije vidio. Najviše im odgovara brži ritam, a najgore im idu sporije stvari jer ne znaju šta će sa rukama.

Bik
Kod Bikova nema sredine, ili znaju odlično da plešu ili nemaju blage veze. Oni koji znaju, često koriste ples kao dio zavođenja – senzualnost, zavodiljivi pokreti, mrdanje kukovima i druga strana je već pala pod njihov uticaj. Smetaju im ljudi koji se glupiraju na plesnom podijumu pa znaju i da ih „slučajno“ zakače laktom.

Blizanci
Oni se nalaze svuda, jako su veseli, pjevaju, skaču, a često ih možete zateći i na kafanskom stolu. Vole pjesmu, muziku i ples. Pravi su zabavljači i sve druge će naterati na igru, pa su omiljeni gosti na svim svečanostima.

Rak
Pripadnici ovog znaka su rođeni sa talentom za ritam. Znaju da se unesu u muziku i da nestanu u svom svijetu. Za plesne večeri izgledaju elegantno, jer jednostavno znaju da uživaju. Imaju sopstvene pokrete koje do besvijesti ponavljaju.

Lav
Pripadnici ovog znaka obožavaju pažnju koju im donosi ples. Oni su energični i poznaju plesne pokrete, ali im često nedostaje suptilnost. Osim toga, obavezno primijete sve koji ih gledaju i dive im se.

Djevica
U pokretima Djevice nema posebne kreativnosti, ali opet plešu dobro. Bolje im ide samostalan ples nego onaj udvoje, znaju da krive partnera da je pogriješio ritam. Djevice su u stanju da plešu satima, a najviše bi voljele da savladaju komplikovane korake, kako bi zadivile druge.

Vaga
Vage vole ples, ali ne ide svima tako dobro, pa veći broj njih ne može da savlada to umijeće jer prosto ne čuje ritam. S druge strane, oni koji su se od malih nogu bavili plesom majstori su u njemu.

Škorpija
Škorpije su odlični plesni partneri koji obožavaju da vode druge. Njima je, kao i Bikovima, ples stil zavođenja. Ako se desi da daju sebi slobodu da popiju to veče, njihov ples postaje sve slobodniji, a kretanja sve provokativnija.

Strijelac
Za sport su idealni, ali za ples baš i nisu. Teško im je da se odluče da li da se priklone pravilima koje ples nalaže ili nekim svojim pokretima. Osobe u ovom znaku koje znaju da plešu, mogu druge da poduče, većinom su to neki okreti za koje drugi još nisu znali.

Jarac
Jarčevi se u plesu opuštaju, pa se s pravom mogu nazvati kraljevima plesnog podijuma. Nijedan pravac im ne pada teško, a najviše im se sviđaju latino ritmovi – njihovi bokovi tada rade kao se*s mašina.

Vodolija
Ovaj znak je odličan plesač, ali nastaje problem kada pleše sam. Ne zna često šta će sa rukama, a nogama samo cupka. Sa podijuma se prebace za šank, a kako plešu kasnije, ne dotiče ih.

Ribe
Ribe se fantastično snalaze na podijumu. Isto tako, veliki su zabavljači i u stanju su da sve prisutne nasmiju i dobro zabave. Najviše im odgovara romantična muzika koju plešu sa voljenim partnerom (Naj portal)

Astrologija

Možete li ih prepoznati: BILI SU MUŽ I ŽENA, A DANAS SU STRANCI

Published

on

Ovo je fotografija iz deedesetih godina prošlog vijeka. Snimili su i duet “Potonut ću”, koji im nije donio veće uspjehe. Publika tada nije znala za njihovu ljubav.

Riječ je o Danijeli Martinović i Marku Perkoviću Tompsonu. Danijela je te 1992. godina bila pjevačica grupe “Magazin”, a pojavila se kao gošća na Tomsonovom albumu “Moli mala”, koji je prošao nezapaženo. U to vrijeme Danijela je imala 20 godina. Vjenčali su se 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a nakon toga su tri godine živjeli u tajnom braku, te se nakon te tri godine – rastali. Međutim, dugo im je trebalo da se poništi crkveni brak; godinama je to trajalo.

Po jednoj verziji su se razišli, navodno, zbog Danijelinog ljubovanja sa Petrom Grašom. Živjela je sa Tomsonom, a uživala sa Grašom. A po drugoj Danijela ima problema sa sterilitetom, a Tomson je želio djecu.

Nakon razlaza s Danijelom, Tompson je stupio u brak s 40-godišnjom suprugom Sandrom Rogić i imaju petero djece. Danijela je otišla u zagrljaj Petru Graši, s kojim je u vezi duže od 20 godina. Ali se nikada nisu vjenčali.

Danijela je bila pjevačica Magazina, a 1998. samostalno je pobijedila na Dori i to sa pjesmom Petra Graša “Neka mi ne svane” i potom osvojila 5. mjesto sa 132 poena na Pjesmi Evrovizije u Birmingemu iste godine. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending