Pratite nas

Poznati

KARLEUŠA ČEKA DA NEKO UMRE: Ispod nemam ništa, neću se skidati na groblju

Published

on

Jelena Karleuša ne prestaje da šokira svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Kao neko ko diktira modne trendove, JK je sada u svom stilu, pokazala kako bi se ona obukla za odlazak na groblje i nečiju sahranu i to u stajlingu od skoro 10.000 evra.

„Odlučila sam da vam pokažem moju ideju za odlazak na nečiju sahranu ili ako idete na groblje. Izabrala sam ovaj predivni kašmirski kaput, čudesni “balensijaga” pojas, tašnu, cipele i naočare. Ispod nemam ništa, jer se nećete skidati na groblju. Sad samo čekam da neko umre – rekla je u svom stilu JK, koja se snimala i pozirala u svom kućnom liftu. (Naj portal(

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending