Pratite nas

Poznati

Karleuša nanišanila i Topalka: TREBA MI TA PUŠKA ZA TEBE, PSIHOPATO!

Published

on

Jelena Karleuša nedavno je otpočela pravi rat na javnoj sceni kada je javno isprozivala Vuka Kostića zbog bavljenja lovom, a potom u niz prozivki uključila i Miloša Bikovića.

Sada je još žešće i iz istog razloga isprozivala svog kolegu Milana Topalovića. Pjevač je na svom Instagramu podijelio fotku iz lova, na kojoj je pozirao sa puškom u ruci, što je posebno razbjesnelo pjevačicu. Jelena mu je ispod fotografije ostavila niz prozivki na koje pjevač još uvek nije odgovorio.

“Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram”, napisao je Topalko u opisu svoje slike, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

“I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu!”, napisala je ona.

Ovako je nedavno komentarisala lov:

“Nevezano za Vuka Kostića i Miloša Bikovića i te ljude koje vole iz zabave da ubijaju. Ja sam vegetarijanac, ja razumijem ljude koji jedu mesu to je vaša stvar i odluka. Svako ima pravo da jede šta želi, makar to bio i leš. Ali ubijati divlje životinje zarad zabave, zarad ubilačkog poriva i hobija… Ubijanje ne može da bude sport. Ja smatram da to mogu samo psihopate.” (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending