Pratite nas

Parapsihologija

Kažu da može da otkrije koliko je partneru stalo do vas: DA LI STE PROBALI TEST SA LJUŠTENJEM NARANDŽE?

Published

on

Ako ste pomislili da TikTok trendovi ne mogu biti bizarniji nego što već jesu, imamo jednu poslasticu za vas. Pojavio se novi viralni trend.

Radi se o takozvanom “testu ljuštenja narandže” koji navodno mnogo otkriva o vašem partneru i stanju vaše veze. Ako niste još čuli za njega, djevojka Ana Birmingem je objasnila o čemu se radi.

Kako izgleda test?

“Recimo da iz bilo kog razloga mrzim da ljuštim narandže, ali volim da ih jedem. Pitam svog partnera: Hej, dušo, da li bi mi oljuštio ovu narandžu?, a on može odgovoriti: Naravno, ljubavi, uopšte nije problem ili može reći: Ne, savršeno si sposobna da sama to uradiš.”

“Ili možda moj partner već zna da se ne volim da ljuštim citruse i da mi narandžu koju je već oljuštio za mene”, dodala je Ana.

Djevojka tvrdi da odgovor otkriva mnogo o njegovom “stavu prema vama i vašoj vezi” i poziva ljude da “nikada ne mole” partnera da čini takve usluge jer bi to trebalo sam da radi, a ako ne radi, to bi trebalo da vam bude znak upozorenja.

Ova teorija naišla je na brojne reakcije ljudi, a mnogi su se složili sa Aninim mišljenjem.

“Moj jezik ljubavi je teorija o narandžinoj kori”, komentarisao je jedan čovjek, a jedna žena se nadovezala:

“Ovo me odmah natjeralo da pomislim kako moj tata uvijek ljušti mami narandže bez pitanja jer ona to ne voli da radi.” (Naj portal)

@neanotmia

Feelings

♬ We'll Never Have Sex – Leith Ross

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending