Pratite nas

Zanimljivosti

Kažu da su tako spasili brak: ZBOG NJEGOVOG HRKANJA SPAVAJU U ODVOJENIM SOBAMA

Published

on

Krize u braku vremenom gase i ljubav i strast, što se progresivno pogoršava razdvajanjem. Međutim, Sijena i Džordž su ovo uradili da bi spasili svoj brak i mogli oboje da uživaju u prijeko potrebnom vremenu za spavanje.

Sijena se godinama mučila da zaspi kraj svog muža zbog njegovog hroničnog hrkanja. Džordž je objasnio da je Sijena na sve načine pokušavala da mu skrene pažnju da prestane, ali ni gurkanje ni prevrtanje po krevetu nisu pomagali na duže staze.

„Pa smo pomislili: “Znaš šta? Imamo pet spavaćih soba, mogli bismo i da ih iskoristimo”. Dakle, ona spava u jednoj, ja spavam u drugoj. Svi zadovoljni. Dobro se naspavamo – govori Džordž.

On je bio taj koji je insistirao na nekonvencionalnom rasporedu spavanja koji je njihov brak učinio jačim nego ikad.

„Imamo zdravu vezu, mnogo se volimo. Ali da, u osnovi spavamo u odvojenim sobama jer je to bolje za naš brak, bolje je da se svi dobro naspavaju. Budimo iskreni, ne želim da me budi svakih 10 sekundi ako hrčem ili da me ona probudi govoreći: “Ustani”. Znate na šta mislim? Nema potrebe. Samo spavajte u odvojenim spavaćim sobama i to će biti zdrav brak.

Oni su svoje iskustvo podijelili na društvenim mrežama, te su im se mnogi parovi koji imaju identičnu situaciju javljali u komentarima.

„Ljudi koji ne spavaju u odvojenim sobama ne znaju šta im nedostaje – napisala je jedna osoba.

„I moj muž i ja spavamo u odvojenim sobama iz istog razloga. I srectni smo – kaže druga žena.

„Moji deda i baka su bili u braku skoro 70 godina i nikada nisu spavali u istom krevetu, imali su sedmoro djece. Moj djeda je govorio, nije važno spavanje, već kakvi smo jedno prema drugome kada smo budni – glasio je još jedan komentar.

„Moj muž i ja smo zajedno 14 godina u braku 10, čak ni ne živimo u istoj kući – na istom smo imanju. Imamo 2,5 hektara zemlje. Lijepo je, on ima malu kuću u kojoj spavaju on i dva naša psa, a ja spavam u glavnoj kući, ali svo vrijeme provodimo zajedno, samo spavamo odvojeno. Doduše, ponekad drijemamo u krevetu ovog drugog u zavisnosti od toga gdje se družimo – podijelila je jedna žena recept za sretan brak. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending