Pratite nas

Info

Kijamet u Bihaću: VIKTORA DELLAMEA KOJI JE IZ NJEMAČKE DOŠAO NA ODMOR USMRTILO JE STABLO

Published

on

Olujno nevrijeme danas je zahvatilo Bihać, te još neke dijelove Krajine za dvadesetak minuta je donijelo ogromne štete, te jednu tragediju. Sve se desilo iznenada, usljed snažnog nevremena obarana su stabla, a “letjele” su i stolice, suncobrani, oštećeni su krovovi, a u mjestu Stijena kod Cazina je čak prevrnuto i teretno vozilo.

U današnjem olujnom nevremenu smrtno je stradao 55 – godišnji Viktor Dellamea. On je živio u NJemačkoj, a u Bihać je stigao na odmor. Danas za vrijeme šetnje, u Bihaćkoj aleji na njega je palo drvo. Prevezen je u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”, gdje jei podlegao teškim povredama glave i grudnog koša.

Povrijeđeno je devet osoba zbog povreda, kojima je ukazana pomoć u bihaćkom Kliničkom centru. Tri osobe su imale teške tjelesne povrede i one su zadržane, dok su ostale upućene na kućnu njegu. Dvije osobe su iz Cazina, jedna iz Bužima, a ostale su iz Bihaća – rekli su iz Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić za RTV USK.

U jednoj od glavnih bihaćkih ulica saobraćaj je bio blokiran nakon što je vjetar polomio dijelove stabla kao i dijelove elektromreže. Jak vjetar praćen kišom nanio je i veliku materijalnu štetu na području ovog grada, ali i u drugim mjestima u Krajini. Kako su kazali iz policije štete se još sabiraju, a nevrijeme se smirilo. Na teren su izašle ekipe hitne pomoći, policije, vatrogasci kao i službe Elektrodistribucije.

Olujno nevrijeme zabilježeno je i u drugim krajevima na sjeveru i sjeverozapadu Bosne i Hercegovine. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending