Pratite nas

Parapsihologija

Koji vam predmeti kradu energiju u kući: PRAZAN SLANIK DONOSI SVAĐU

Published

on

Male promjene u kući mogu unijeti dobru atmosferu i osjećaj blagostanja, ali nismo ni svjesni koliku nam energiju crpe loše navike ili nepoželjni predmeti, kažu stručnjaci za feng šui. Iako je o riječ o drevnoj istočnjačkoj vještini življenja u skladu sa prostorom, i kod nas se mnogi pridržavaju njenih pravila. Prema feng šuiju, trebalo bi da obratite pažnju na slijedeće predmete koji nam kradu energiju u kući.

Prljava odjeća
Ovo je jedna od prvih stvari na koje stručnjak za feng šui upozorava. Možda jeste najlakše šutnuti prljavu odjeću na pod u uglu sobe, ali treba da znate da se na tom mjestu odliva i pozitivna energija. Svaka porodica treba da ima samo jedno mjesto za odlaganje odjeće za pranje.

Nagomilane cipele
Bez obzira na to da li stoje ispred ulaznih vrata ili u hodniku, cipele pred vratima su pravi “energetski vampiri”, pogotovo ako su prljave. Očistite ih i smjestite u cipelarnik.

Stare novine
Novine bacite čim ih pročitate, a ako odabrane magazine skupljate, čuvajte ih na policama, a ne na podu ili u ćošku sobe. Razbacani po prostoru nose lošu energiju.

Napuklo ili okrnjeno posuđe
Oštećeno posuđe donosi lošu energiju ko god da se njime služi. Bolje je da kupite najjeftiniji novi servis nego da upotrebljavate skup a oštećen komplet sudova. Stručnjaci za feng šui tvrde da upotreba takvog posuđa loše utiče na karijeru i finansije. Napominju da ne treba čuvati polomljeno posuđe.

Prazne posude za rižu, so i šećer
Svima nam se dogodi da se isprazne zalihe najpotrebnijih namirnica, ali vodite računa da to ne bude slučaj sa rižom, solju ni šećerom! To negativno utiče na porodičnu harmoniju pa su, opominju stručnjaci, svađe neizbježne. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending