Pratite nas

Parapsihologija

KOLIKO VAM JE DOBRO PAMĆENJE: Koliko lica možete da vidite na ovoj slici?

Published

on

Ova slika nosi naziv „Drvo nacionalnih lidera“ i nepoznato je ko ju je nacrtao. Na prvi pogled ćete vjerovatno uočiti dva lica na dnu drveta, ali možete li da primijetite i ostala ljudska lica skrivena u drvetu?

Broj lica koja vidite otkriva koliko dobro pamćenje imate, navodi Newsner. Zato, ako ste vidjeli…

2 do 4 lica
Kao što je prethodno pomenuto, dva lica na dnu drveta vidi zaista svako. Ako, međutim, možete da uočite samo jedno ili dva dodatna lica, to može da znači da imate grozno pamćenje.

5 do 6 lica
Pronašli ste više od četiri lica na slici? Dobro je. Nastavite da tražite.

7 do 8 lica
Vaše pamćenje je na sasvim prihvatljivom nivou, ali nije sjajno. Možete da nastavite da trenirate mozak.

Više od 9 lica
Čestitamo! Ako ste pronašli 9 ili više lica, imate izvrsne sposobnosti pamćenja i prepoznavanja lica. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending