Pratite nas

Info

Komšije im opuhale sve: SRBIJA OSTALA BEZ VAKCINA, BOSANCIMA REVAKCINACIJU POMJERA ZA 10 DANA!

Published

on

Iako su činili sve za komšije, u Srbiji suostali bez vakcina. Još to zvanično ne objavljuju, ali ako je suditi po kazivanjima Bosanaca, koji ovih dana trebaju na revakcinaciju, od dogovorenih termina – nema ništa.

Naime, ovih dana masovno iz Beograda, Prijepolja, Niša… predstavnici zdravstvenih ustanova pozivaju telefonski državljane BiH da nisu u mogućnosti obaviti recakcinaciju. Razlog – nestašica vakcina!

“Ja sam trebao u petak, 25. juna da primim drugu vakcinu. Mešutim, u četvrtak, 24. Juna, negdje oko devet sati su me pozvali, te mi saopćili da ne dolazim na zakazani termin. Nemaju “Pfizer” vakcina, a pčekuju ih za sedam do deset dana. Uglavnom, kazali su mi da će me na vrijeme obavijestiti – kazao je za naš portal Adis. D. iz Sarajeva.

Slične informacje o otkazivanju zakazanih termina stižu iz Tuzle, Goražda, Zenice… (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending