Pratite nas

Poznati

Kuda ide muzika: ZBOG OVE PJESME POZLILO MILETU KITIĆU

Published

on

Legendarni narodnjak Mile Kitić, koliko god pokušavao da prihvati nove muzičke trendove, nije mogao ostati ravnodušannakon slušanja duetske pjesme “Oće k**ac” popularnih repera Foxa i Kukuša. Slušajući eksplicitni tekst umalo nije pao u nesvjest.

Naravno, sve je malo više odglumio, pa je za raju koja je slušala snimak počeo kolutati očima, čak je uzeo aparat da provjeri pritisak.

“Ovo je dno dna! Uništiše muziku. Ne mogu da vjerujem da je neko uopšte objavio ovakvu numeru – kaže vrlo ozbiljno Mile.

Iako je pjesma parodija na poremećen sistem društvenih vrijednosti, zbog prostakluka u satihovima, skinuta je sa Youtube

Kao predstavnik tradicionalne folk muzike šokiran je opšteprisutnom tematikom s*ksa, bluda, alkohola i površnih ljubavnih odnosa koja se kroz veliki broj pjevača i pjevačica današnjice favorizuje kroz pjesme koje objavljuju za svoju publiku. (Naj portal)

Poznati

Ko je Sarajka koja je Boru Ćorbu napravila volom: ON JOJ JE ISPJEVAO PJESMU “OSTANI ĐUBRE DO KRAJA”

Published

on

Neke od najljepših balada i pjesama velikih muzičkih Ex Yu zvijezda, sigurno su jedne od onih koje najčešće slušate u satima nostalgije i sjećanja na neke davne prošle dane i nesretne ljubavi. Ono što je vjerovatno svima vama koji patite uz pomenute pjesme malo poznato su istinite teške ljubavne priče koje su podstakle autore tekstova da svu svoju emociju pretoče u stihove.

Riblja Čorba i “Ostani đubre do kraja”, pjesma koju je Bora napisao sa posvetom jednoj od najpoznatijih jugoslovenskih manekenki, Biljana Nevajda Šević.

Njih dvoje su u ljubavi uživali nekih šest mjeseci, a onda je Biljana jednog dana pozvala frontmena “Riblje Čorbe” da se oproste, jer je odlučila da nastavi svoj život u Sarajevu.

Istinski emotivno povrijeđen, roker je za šankom u kafiću gdje su se pozdravili napisao pjesmu koja je i danas jedna od najpoznatijih ove grupe.
I za drugu veliku pjesmu “Dva dinara druže” inspiraciju je pronašao u njoj, koja ga je kako stihovi kažu “opet napravila volom”. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending