Pratite nas

Zanimljivosti

Kuš na mene: POGLEDAJTE KAKO ŽENA SLOMI LETVU UDARAJUĆI MUŠKARCA U GLAVU (VIDEO)

Published

on

Dvije žene i jedan muškarac, vinovnici su užasne tuče letvama koja se odigrala u Beogradu prošle noći.

Da slučaj bude još strašniji, sve se odigralo pred očima djeteta starog dvije ili tri godine.

Snimak koji je objavljen na Telegram stranici “Serbia live – Beograd”, užasnuo je korisnike društvenih mreža. Naime, na njemu se vidi kako se muškarac i žena svađaju ispred kontejnera, dok pored njih stoji još jedna ženska osoba držeći dijete.

Na početku snimka, žena je povikala “Ajde da pozovimo policiju”.

U daljem toku svađe, muškarac je krenuo da šutne ženu koja je držala dugačku letvu u ruci. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending