Pratite nas

Kućni ljubimci

Lijepa je, umiljata, sterilisana: LEPU BRENU IZBACILI IZ GRANDA, TRAŽE JOJ DOM

Published

on

Neko će se nasmijati ovoj vijesti, neki zamjeriti zbog imene I poređenja sa velikom umjetnicom. Maca sa slike se zaista zove Lepa Brena. Tako su je nazvali uposlenici “Granda”, kada je prije tri godine ušunjala se u produkcijske prostore I postala miljenica uposlenih.

Od prvog dana nema čovjeka u Košutnjaku koji ne zna za Brenu ili se sa njom ne poigra, pomazi je, nahrani… Brenan a četiri noge je bila cariva Granda….

Maca je postala sastavni dio našeg studija, kao i svih emisija Grandove televizije. Zbog njenog vitkog stasa zaposleni su je već na prvu loptu nazvali Lepa Brena.- kazali su u Grand produkciji, ali izleda ne mogu više da je zadrže. Nekome je zasmetala…

Stoga su odlučili da je pokušaju naći novi dom. Pozivaju sve obožavatelje životinja i one kojima fale ljubimci da udome Brenu.

“Iako smo joj obezbijedili pažnju, ljubav i njegu ipak smatramo da sada zaslužuje da ima pravi dom i ljude koji će je obožavati, kao što će i ona njih. Maca ima tri godine, sterilisana je i izuzetno mirna i umiljata.- objavili sui z Grabd produkcije, te ostavili kontakt elefon zainteresovanim udomiteljima i fotografijama Lepe Brene na četiri noge. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending