Pratite nas

Vidoviti ljudi

Ljubomorna polusestra: UZ POMOĆ VIDOVITOG ADE OTKRILI SMO TRAGOVE MAGIJE KOJA JE GODINAMA TROVALA MOGA SINA

Published

on

Kada je moj sin Nikola doživio prvi epi napad, imao je 16 godina. Ustvari, mislili smo da je epilepsija, a i doktori su nas ubijedili.

Sjedili smo za večerom, smijali se i uživali u hrani kad je Nikola počeo da se trese i koluta očima. Onda mu je pjena krenula na usta. Pao je sa stolice. Svi smo skočili da mu pomognemo. Tresli ga, zaljevali vodom i udarali po leđima misleći da se guši hranom.

I onda, napad je prošao. Blijed kao krpa, ali pribran, Nikola je pitao šta se to upravo desilo – opisuje Verica, Nikolina majka prvi susret sa sinovljevom bolesti.

Slične pa i gore scene, nastavile su se redati skoro svako veče.

Bilo je očigledno da se ne radi ni o kakvoj alergiji, jer bi Nikolu napad zadesio čak i kad nije jeo. Odveli smo ga doktorima na pregled i oni su potvrdili.

Nije riječ o alergiji, epilepsija – pogodila nas je dijagnoza.

Kako to da zdravo dijete, sportista i odličan učenik, odjednom u 16. godini dobije epilepsiju, nismo znali. Pitali smo ljekare. Ni oni nisu znali. I tako je započelo liječenje mog sina antiepileptičkim lijekovima.

Brinula sam, naravno, znajući da su ti lijekovi opasni, a u isto vrijeme, znala sam da epilepsija nije izlječiva bolest te da ozbiljno uništava mozak. Brinula sam i za ostalu djecu, pa smo se svi podvrgli kontrolama, sumnjajući na neku nasljednost. Sve je bilo u redu, osim mog Nikole. A on je, uprkos terapiji, i dalje dobijao napade – prisjeća se Verica.

Nesretna majka je tražila lijeka i van Srbije, po čuvenim klinikama. Obilazila ljekare, nosila Nikoline nalaze…

Jedan mi je doktor rekao da po nalazima, moj Nikola nema epilepsiju, no, kad je već narednog dana, u njegovoj ordinaciji Nikola doživio napad, rekao je: “Da, da, to je to..”

Malo su me zbunile te riječi. Laik sam kad je medicina u pitanju, pa sam se nastavila raspitivati. Htjela sam stvari izvesti na čistac. Počela sam, konsutovati astrologe, bioenergičare, iscjeitelje…. Jedan astrolog mi je kazao da će sin ozdraviti, ali da ću spasonosnu luku pronaći kod vjerskih ljudi.

Ta rečenica mi je “upalila lampicu”, pa sam tako stupila u kontakt sa duhovnim iscjeliteljem ADom iz Doboja.
“Ado mi je kazao a je za tegobe moga sina kriva magija, te da potražimo u podrum ili garažu, jer ćemo tamo naći uzrok svih nevolja. Kada to nađemo, odmah da mu se javimo.

Dva dana smo pretraživali tavan, garažu, podrum…. Skoro smo bili odustali, ali onda kao dami je neka nevidljiva sila pokazala da obrišem paučinu iza kotla u kotlovnici. Ispadne mi metla iza kotla. Pokušavajući nju da dohvatim izvučem košulju sa tragovima krvi, a unutra smotuljci dlaka i ko zna sve šta je bilo tu. Skoro sam izgubila svijest.

Kada sam javila Adi, rekao mi je to da spalim, a on je iste večeri započeo duhovne tretmane. Morali smo preuzeti hamajlije, te učenu vodu kojom ćemo sina kupati.
Sve smo uradili kako nam je Ado kazao, desetak dana kasnije smo saznali ko je sve to uraio našem Nikoli. Nažalost, bila je to moja polusestra, kojoj su smetali upjesi moga sina.

Opstititi joj ili ne!? Razum je spreman za oprost, ali srce neće. Vidoviti Ado me moli da joj oprostim, jer polusestri će stići “nagrada za nedjelo” od Svemoćnog.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402.(Naj portal/Marketing)

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending