Pratite nas

Kućni ljubimci

Lopov s višegodišnjim iskustvom: HARI IZGLEDA NEVINO, ALI POKRADE SVE U KOMŠILUKU

Published

on

Donna Hibbert Hari (lijevo) možda izgleda nevino, ali je iskusni lopov. Desno je njegov brat Luna, takođe sklon krađi, ali bezvrijednih stvari. Mačor koji redovno krade odjeću i hranu iz komšiluka, osramotio je vlasnicu iz Velike Britanije koja preko Fejsbuka sad vraća stvari onima kojima pripadaju.

Naime, “mačeći lopov” Hari je redovno tokom protekle četiri godine donosio kući razne stvari poput donjeg veša, pakovanja kobasica, pa čak i dizajnersku obuću. Samo u protekloj nedelji, Hari je uzeo šest predmeta od komšija u Darli opatiji, u Derbiju.

Njegova vlasnica Dona Hibert veruje da mačor to smatra poklonima za nju.

„Mačke vole da donose neku vrstu poslastica vlasnicima, to im je u psihologiji.

„To su češće predmeti, a ne ptice ili miševi, na čemu sam zahvalna”, rekla je ona.

Donna HibbertDona objavljuje na Fejsbuku stvari koje mačor donosi, kako bi ih vratila vlasnicima

Hibert procjenjuje da je Hari dosad prisvojio stvari vrijedne oko 300 funti.

„Donio je jednu crvenu cipelu, brendiranu i skupu “, rekla je ona.

„Sportski grudnjaci, takođe, nisu baš jeftini.

„Dobili smo novčanik prije neki dan, ali ništa nije bilo u njemu.”

Neki od predmeta su uzeti sa žica za sušenje veša, a neki iz komšijskih kuća.

„Ako ugrabi priliku, iskoristi je”, kaže Hibert.

I Harijev brat Luna, donosi razne stvari, ali to je obično đubre, poput hrskavih paketića i paklica cigareta.

„Zaista sam bila zabrinuta zbog nekog ko je možda siromašan u selu, a pomislio je ‘Sigurno sam ovo okačio ovdje‘ ili ‘Imala sam ovo u kući‘, a to im je nestalo”, rekla je ona.

„Na Fejsbuku je naš prvi komšija vidio objavu i rekao ‘Moje su, mislio sam da ću poluditi‘.

„Ove nedelje smo imali šest različitih artikala u ponudi, koji su u torbama bili spremni da budu vraćeni vlasnicima”. – osramotila je javno Hibert svoga mačora. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending