Pratite nas

Poznati

Maja Marijana citira Stoju: JAVNA LIČNOST JE KAO JAVNI WC

Published

on

Maja Marijana je podjednako poznata po hitovia i ljubavnim aferama. Mijenjala je partnere, brakove, izlazila iz veze u vezu, bila ostavljana, ponekad i “u šljivama”, malo se primiri, pa ode u zagrljaj drugom. Jedno vrijeme je bila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom, ali i toj njenoj vezi je došao kraj.

“Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najljepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada – kaže popularna pjevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

Na kraju poručuje:

“U ovom poslu moraš da doživljavaš neprijatnosti, znate kako je, sto ljudi, sto ćudi. Što bi Stoja rekla: ‘Javna ličnost, kao javni wc”, svako ima neku potrebu da nešto kaže da komentariše – kaže Maja. (Naj portal)

Poznati

Kraljica umalo da ostane bez prsta: LEPU LUKIĆ UJELA KUCA!

Published

on

Kraljici narodne muzike Lepi Lukić presjela je večera u jednom beogradskom restoranu.

Uživala je u obroku sa prijateljima, a onda poželjela da pomazi njihovog slatkog prisća. Imala je najbolju namjeru. Ona zaista voli životinje, posebno mačke. Poznata je I kao osoba koja pomaže nepuštene ljubimce.

Ali, to ovom psiću izgleda ništa nije značilo. Kao da ga je Lepa nervirala, pa je odlučio da joj dadne do znanja da mu nije interesantna. Kraljica to, očito, nije na vrijeme shvatila. Oduševljena psićem, u naletu emocija pokušala da ispozira sa psom. Ona mu zepa, on neraspoložen, reži, a kamera snima.

A onda pseće “pusti me”. Ujeo je Lepu za prst. Kraljica je vrisnula, te brže bolje ostavila nervoznu životinju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending