Pratite nas

Poznati

Maja Milinković novu pjesmu posvetila rodnom šeheru: SARAJEVO, U DUŠI MI SPAVAŠ

Published

on

Maja Milinković, sarajevska kantautorica fada i sevdaha, snimila je novu pjesmu praćenu video spotom posvećenu gradu Sarajevu u izdanju Croatia Recordsa.

“Nova pjesma je jednostavno duša izlivena u muziku i riječi, izjava ljubavi mom gradu u kojem sam rodjena i odrasla. Čežnja za domom živi u svima nama. Čežnja za
tim sigurnim mjestom gdje možemo postojati takvi kakvi jesmo i ne biti preispitivani. Nadam se da će pjesma pronaći put do srca onih koji gaje iste osjećaje prema
Sarajevu, a da će one koji ga ne poznaju nagnati da ga upoznaju. Jer ko ga upozna taj ga i zavoli” – kaže Maja.

Autor muzike i teksta je Maja Milinković, a na snimku i aranžmanu učestvuju Džanin Zeković i Adis Hatunić (akustične gitare), Amar Češljar na perkusijama, Carlos Menezes na kontrabasu i Amila Yavuz Čengić kao prateći vokal.

Pjesma je snimana u studiju “Amadeus” Marina Meštrovića u Sarajevu, a miks i mastering potpisuju Estudio “Pé de vento” – Fernando Nunes / Naná iz Portugala. Video je djelo Džejlana Zekovića. (Naj portal)

Poznati

Mačko, dao bih ti 20: SELMA MU SE ZAHVALILA I OTKRILA DA IMA DUPLO VIŠE

Published

on

Selma Bajrami svoje pratioce vrlo često iznenadi zanimljivim pozama i fotografijama. Očito, njen adut su vitko tijelo i plastične operacije.

Izgleda da joj prija novo zaljubljivanje, ko zna koje po redu. Selma otkada ima novog momka. Njene slike na Instagramu su pravi hit, a jedan pratilac joj je poručio:

“Pa, Selma bona ti si mačka boli glava u tim godinama, dao bih ti 20.

Pjevačica mu je odgovorila:

“Hvala ti na ponudi, imam ja duplo više!”

Vjerovatno je mislila na godine, a nikako na nešto drugo. Ali, ko će ga znati. To znaju samo Selma I njen novi partner Denis Kurdalij. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending