Pratite nas

Zanimljivosti

Manekenka izbačena iz crkve: NISAM LUDA DA ODUSTANEM OD 32.000 FUNTI MJESEČNO

Published

on

Holi Džejn, iz Sjedinjenih Država, hvalila se svojim zadivljujućim tijelom u nizu snimaka na svojim Instagram pričama. Mama, koje je bila dio Mormonske crkve, prvo je postala viralna nakon što joj je ista ta crkva “zabranila” da prodaje seksi fotografije.

Holi, koja je “prognana“ iz svoje crkve zbog svog dvostrukog života, okrenula se svom novom životu. Ona se može pohvaliti sa 103.000 pratilaca na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuje svoj provokativan sadržaj.

Manekenka iz SAD nije bila voljna da napusti svoj sadržaj sa ocjenom X, uprkos tome što je biskup od nje zahtijevao da to učini.

Ona je članica crkve poznate po strogim pravilima o alkoholu, vulgarnom jeziku i s*ksu. Uprkos tome što posjećuje službe na nedeljnoj bazi, Holi nikada neće prestati da se skida tamo gdje zarađuje 32.000 funti mjesečno. Na skoro svim svojim objavama na ovoj društvenoj mreži ona bez ikakvog problema pokazuje svoje atribute, što nikako nije u duhu Mormonske crkve.

„Bila sam pred izborom molitve u crkvi ili moji izvori prihoda. Odlučila sam moliti se u kući, a zarađivati ovako kako zarađujem – kazala je manekenka. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending