Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Melina Džinović imala je 110 kilograma: UZ POMOĆ OVOG RECEPTA JE POSTALA SAVRŠENA

Published

on

Vijest da se Haris i Melina Džinović razvode poslije 22 godine ljubavi i 10 godina braka mnoge je šokirala.

Mnogi pripadnici muške populacije bili su ljubomorni na Harisa zbog toga što mu je supruga jedna od najlepših dama, a malo ko zna da je izgled Meline Džinović u prošlosti bio znatno drugačiji.

Njihova ljubavna priča započela je kada je modna kreatorka imala svega 21 godinu i bila je studentkinja koja se borila s viškom kilograma.

Dok je čekala tadašnjeg dečka, pojavio se pjevač koji ju je odmah osvojio i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju.

Ona je tada čak i prihvatila njegov poziv da na tri dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog.

Tokom trudnoće Harisova, uskoro bivša, supruga udebljala se čak 45 kilograma došavši do 110 kilograma.

Ipak, nakon što je rodila mlađeg sina Kana, više od godinu dana posvetila je mršavljenju te je izgled Meline Džinović potpuno transformisan.

Pomogao joj je samo jedan trik.

– Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primjer, ali ja živim na tri kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu – rekla je Melina jednom prilikom.

Zdravlje i ljepota

ZA ZDRAVIJE BUBREGE: Svako jutro pijte šoljicu napitka od peršuna RECEPT)

Published

on

Bubrezi dnevno profiltriraju oko 200 litara krvi, a sve kako bi iz nje izbacili toksine koje štete našem tijelu. A kada bubrezi postanu preopterećeni toksinima, može doći do bolesti bubrega i mokraćnog mjehura,

KLJUČNI SASTOJAK ZA ČIŠĆENJE BUBREGA JE PERŠUN
Peršun je mediteranski začin koji se rasprostranio po cijelom svijetu. Zahvaljujući velikim količinama minerala poput kalcijuma, željeza, magnezijuma i fosfora te vitaminima među kojima prednjače vitamin C i A te tiamin i riboflavin peršun se smatra jednim od najjačih antioksidansa.
List peršuna djeluje protivupalno i štiti tijelo od uticaja slobodnih radikala koji su uzročnici raznih bolesti poput ateroskleroze, raka debelog crijeva, dijabetesa i astme.

POTREBNI SASTOJCI: šaka peršunovog lišća i 1 litar vode

Peršun operite pa ga nasjeckajte na veće komade, istresite u lončić pa prelijte vodom. Na srednje jakoj vatri zagrijte vodu do ključanja, smanjite vatru na najslabije i kuhajte još 5 do 10 minuta.

Sklonite s vatre, ostavite da malo odstoji pa ga procijedite i ostavite u frižider. Šoljicu napitka popijte svako jutro.(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending