Pratite nas

Poznati

Milan Stanković opet u jatu Bube i Jale: TAJNI SASTANAK U SARAJEVU

Published

on

Milan Stanković prije nekoliko dana tajno je boravio u Sarajevu, odakle je otišao pravo iz Beograda, gdje priprema pjesmu s kojom će se vratiti na estradu, piše Kurir.rs.

Kako Kurir saznaje od dobro obavještenog izvora, pjevač je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine proveo tri dana, a ovu priliku je iskoristio kako bi se navodno vidio sa svojim bivšim saradnicima Bubom Corellijem i Jalom Bratom, koji su mu 2020. uradili četiri pjesme, koje su bile veliki hitovi.

„Sve je oduševila vijest da će se uskoro na velika vrata vratiti na estradu singlom čiji je kantautor i koji je snimio na nagovor svoje kolegice i prijateljice Jelene Karleuše. Sad je baš u kreativnom zanosu otkad se vratio iz manastira, pa je riješio da se u narednih nekoliko mjeseci u potpunosti posveti muzici. Iz tog razloga prije nekoliko dana je poslovno boravio u Sarajevu, a kako on svaki potez krije već godinama, navodno je tu priliku iskoristio i kako bi se u tajnosti sastao sa svojim bivšim saradnicima Bubom i Jalom, s kojima je prekinuo saradnju jer je svojevremeno odbio da ga njihov menadžerski tim uzme pod svoje – priča izvor Kurira i dodaje:

„Milan nikad nije imao problema s njima dvojicom. Jako su lijepo sarađivali i ta saradnja bi se nastavila da tada nije bilo problema i navodnih ozbiljnih prijetnji koje je počeo da dobija od bosanske mafije, to jest od sarajevskog kriminalnog miljea, koji je usko povezan s Bubom i Jalom, a koji je u to vrijeme vodio njihovu karijeru.

On je tad odlučio da je za njega najbolje da se povuče sa estrade, da nestane iz javnog života i posveti se duhovnom životu i obilasku manastira. Sad kad je odlučio da se opet aktivira, ali i kada su oni prekinuli saradnju s dugogodišnjim menadžerom, ponovo su navodno uspostavili kontakt i vrlo brzo se dogovorili da se vide i popričaju o eventualnoj poslovnoj saradnji. Da li će biti nešto od toga, vidjet ćemo u narednom periodu, ali je sigurno da bi obnavljanje ove saradnje izazvalo pravi bum na našoj sceni – (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending