Pratite nas

Vidoviti ljudi

Milenu A. iz Jagodine muž je ostavio sa troje djece: VIDOVITA RABIJA JE IZLIJEČILA MOJE SLOMLJENO SRCE, A DJECI VRATILA OCA!

Published

on

Kada me prije godinu dana suprug ostavio radi druge žene, najviše sam se naslušala onih priča:”Znali smo, govorili smo ti da nije čovjek za tebe. Ovo je bilo za očekivati”!

Istina, jesu mi govorili. Brat, majka, sestra, prijatelji…-svi su me odgovarali od braka s tim čovjekom. Ali ja sam bila zaljubljena. A on, on mi je obećao da će se promijeniti. Da ću mu biti najpreča, centar njegovog svijeta. Tvrdio je da ga je ljubav promijenila, da neće više biti ženskaroš. Povjerovala sam iskrenim riječima i sjaju u njegovim očima. Udala se za njega, uživala u prekrasnom braku u kom sam troje djece rodila – kazuje Milena A:.

Sedam godina Milena nije imala razloga da posumnja u suprugovo obećanje. Čuvao je i pazio kao kap vode na dlanu.

Doslovno me obožavao. I našu djecu. Ostavio je kafane, društvo, pijanke. Druge ga žene nisu zanimale, iako, prije braka je važio za ženskaroša. Priznajem, pomalo sam se pribojavala da ne ode na stari put, ali ne mogu duše griješiti. Sedam godina je bio idealan, muž za poželjeti. Pravi porodični čovjek. A onda, nestalo je svega. Čarolija je grubo prekinuta.

Samo se iselio iz našeg doma. Bez objašnjenja. Od drugih sam saznala da je u vezi sa drugom. Preko nekih trećih lica je poručio da ga ne zanimam, da ga ne zovem i da ga ni djeca ne zanimaju. Nisam mogla vjerovati.

Mislila sam, vuk dlaku mijenja, ćud nikad, pa tako i on. Jače je od njega. Povjerovala sam konačno u sve priče o njemu. Slegla sam ramenima i pristala na razvod. Biću samohrana majka troje djece.

Međutim, jedne noći se pojavio na vratima uplakan, zbunjen. Htio je da vidi djecu, molio me za oprost. Pustila sam ga unutra, ali, čim je prekoračio prag, pretvorio se u drugog čovjeka. Kao da ga je nešto obuzelo. Uspravio se, obrisao suze, osvrnuo se oko sebe i rekao:
“Ne, ja ovdje ne pripadam.”

Potom je brzinom metka istrčao, pobjegao.

Sutradan sam roditeljima prepričala ovaj čudnovati događaj. Jedna od prijateljica me odmah posavjetovala da kontaktiram duhovnu iscjeliteljku Rabiju.

– Ona će znati šta je u pitanju – tvrdila je.

I zaista, tako je bilo. Rabija nam je “otvorila zvijezde”m a onda kazala da je moj muž pod teškim sihirima, koje nosi dosta dugo.

Tražila je našu zajeničku sliku, a onda mi kazala da se javim za satak vremena.

Taj satak je bio najduži u mome životu. GRlo se steglo, tereprila sam, a Vidovita Rabija mi je rekla:

“Vratića ti se za tri dana!

Za to vrijeme sam trebala obaviti još neke stvari u kući, ukloniti košulju koje je dobio na poklon od radne kolegice za rođendan.

Iskrena da budem, ja sam palila svu njegovu garderobu, jer sam željela da skinem svaku sumnju. Radila sam to nesvjesno. A Rabiji sam vjerovala, jer je čitala naš život kao da je bila sa nama sve minule godine.

Nepuna tri dana čulo se zvono na vratima. Istrčao je naš sin, čula sam “tata”. I tada sam od ushićenja izgubila razum. Došla sam sebi kada sam ga vidjela kako je oigrlio sve troje naše djece, gledala sam drugog, zapravo onog starog mom Acu, kada je io divan otac I jako pažljiv suprug. Vidovita Rabija je izliječila moje ucvijeljeno srce, djeci vratila oca…

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending